فکر نکنم در اینجا کسی باشه که بتونه بهتون بگه نامزدتون دوستتون دارند یا ندارند!
دوست داشتن توصیفیست کمیت نداره که بشه با فرمول حلش کرد! و با توجه به اعداد وارقامی که بدست میاد گفت میزان دوست داشتن نامزدتون چقدر است آیا خوبه یا بد!
اینکه ایشون دوستتون دارند یا خیر خودشون فقط میتونند جواب بدهند، فقط شما از روی تظاهرات ناشی از دوست داشتن ایشون میتونید قضاوت کنید که آیا با این میزان دوست داشتنشون میتونید کنار بیاین یا خیر!
مثلا ممکنه ایشون شما رو دوست داشته باشند ولی مدل دوست داشتنشون اینگونه است، حالا شما تو فکرتون یک مدل دیگه ای در نظر دارید باشند، خب ایشون نیستند حالا چکار میتونید بکنید؟
یا به ایشون بگید که این مدل و نمیپسندید و گفتید و تغییری هم ندیدید!
یا اینکه مدل پیش فرض ذهنی خودتون و تغییر دهید اگه نمیتونید خب پس باید ک راه دیگه ای انتخاب کنید، مثلا فرد مورد نظرتون و تغییر بدید.
ولی بنظر من (کارشناسم نیستم نظرم کاملا شخصیه) پسری که بدون محرمیت به بنده پیشنهاد رابطه جنسی بده، واقعا از نظر من ، منو دوست نداره، و شخصیت من اصلا واسش مهم نیست و فقط بفکر جسم منه!
چون حالا میگیم در گذشته که 17 سالش بوده خام بوده و جوون بوده ، و زیاد با روحیات دختر ها آشنا نبوده الان که دیگه دانشجوی تحصیل کرده 22 سالشه باید بدونه که دختر ها با رابطه جنسی بیشتر وابسته میشند ، و این کار باوجودی که هنوز رسما تکلیف دختر و معلوم نکردند نباید همچین پیشنهادی بدهند ،شما که پیش گو نیستید شاید خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و شما دو نفر نتونید محرم شوید و باهم ازدواج کنید. این کار شما خیلی اشتباهه! که پیش از محرمیت رابطه برقرار میکنید!
بعدشم دختر خوب مگه هر پسری که بهت پیشنهاد رابطه داد یعنی دوستت داره؟
مگه هر پسری که بهت گفت دوستت داره یعنی واقعا دوستت داره؟
مگه هر پسری که باهات حرف میزنه و رابطه دوستانه ای برقرار میکنه بعد میره شش ماه بعد میاد یعنی دوستت داره ؟ شاید رفته دیده کس دیگه ای مثه شما نمیتونه پیدا کنه دوباره برگشته !
شاید اصلا از روی عادت برگشته!
شاید از روی عذاب وجدان برگشته!
شاید با خودش گفته دختر مردم و وابسته کردم حالا نمیتونم رهاش کنم !
شاید از جانب شما پالس مثبتی گرفته که برگشته!
و هزار تا شاید دیگه غیر از دوست داشتن واقعی وجود داره!
بنظرم اشتباه نکن رابطه جنسی قبل از ازدواج رسمی با ایشون نداشته باش و بهشون بگو حاضر به برقراری این ارتباط نیستی و اگه یک بار دیگه ازتون همچین چیزی بخواین این یعنی به شما هیچ علاقه ای ندارند و روح و روان شما برای ایشون اصلا مهم نیست و این سخنشون و توهین به خودتون برداشت میکنید.
حتی اگه رابطه داشتن و به دوست داشتن ربط دادند میتونید بگید این دو هیچ ربطی بهم دیگه ندارند ، اتفاقا شما بفکر هردو هستید که از همچین رابطه ای امتناع میکنید.اینجور روابط بیشتر وابستگی میاره، بهتره اول تکلیف رسما مشخص بشه بعدا بفکر اینجور مسایل باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)