به نظر من شما عاشق اون اقا شدین و نمیتونین واقعیتو ببینین و به خاطر خلا عاطفی و علاقه شدیدتون توی ویژگی های مثبت این اقا اغراق میکنین چون اگه مردی اینقد که شما گفتین خوب باشه چطور حاضر میشه به همین راحتی به همسرش خیانت کنه و..... ؟؟؟؟؟
شما سنتون هنوز خیلی بالا نرفته و فرصتهای زیادی برای ازدواج دارین. با این کارتون مطمئنا ازدواج موفقی در اینده نخواهید داشت (کدوم پسر مجردی حاضر میشه با زنی ازدواج کنه که قبلا ازدواج موقت با یه مرد متاهل داشته، من که اگه پسر بودم این کارو نمیکردم)
حتی اگه سنتون بالا بود و امکان ازدواجم نداشتین باز هم ازدواج موقت با مرد متاهل اشتباه ست چون شما زندگی یک خانواده را نابود میکنید و مطمئنا خودتون بعد از اتمام رابطه ضربه خیلی بیشتری میخورین.
بیشتر به این قضیه فکر کنید که واقا یک مرد متاهل چرا باید این خاسته را از شما بخواد ؟؟؟؟؟؟
شما دختر هستین و چون اون اقا به شما محبت کردن شیفته اون شدین ،کاملا از حرفاتون معلومه که دارین چشم بسته تصمیم میگیرین و معمولا همه زمانیکه عاشق میشن نمیتونن ویژگیهای منفی طرفشون ببینن و همه چیزو مثبت میبینن حتی نقاط منفی هم مثبت میبینن.
هرچقدرم که خلا عاطفی داری و احساس تنهایی میکنی و نیاز به ازدواج داری سعی کن یه مدت خودتو به کارای دیگه مشغول کنی و رابطتو با این اقا قطع کن و یه مدت اینقد به تنهایی و ازدواج فکر نکن . با دوستات برو بیرون ،تفریح کن .کارایی که دوست داری رو انجام بده بعدا میبینی همه چیز درست میشه.
مطمئن باشید اون اقا صرفا به خاطر هوس و لذت بردن سمت شما اومده و به شما محبت کرده وگرنه هیچ مرد متاهلی حاضر نمیشه این کارو بکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)