1- یه تاپیک دیگه بسیار شبیه مورد شما بود که اگه حوصله کردم پیداش کنم لینکش را براتون می ذارم. خودتون هم یه سرچ کنید شاید پیداش کنید.
2- ببخشید که اینطور مقایسه می کنم. حق همسر آینده اتون اینه که بدونه شما قبلا همسر داشتید یا نه. مساله فقط سلامت جسمی و قلبی شما نیست. بلکه مساله همسر داشتن شما هم مهمه و حق داره که بدونه. ضمن این که قلب و جسم شما قرار هست که در این رابطه دست خورده بشه. پس نفر بعدی باید بدونه که داره یک جسم و قلب (به گفته شما سالم، اما) دست خورده را تحویل می گیره. کما این که اگر اون آقا هم قبلا ازدواج یا ازدواجهایی کرده شما حق دارید بدونید.
3- به وضوح نوشتی که می دونی این آقا بعد از مدتی شما را کنار می ذاره و می ره دنبال زندگیش. الان که روح و جسمت دست نخورده است نمی تونی از خواستگارهای اطرافت انتخاب کنی. یکی مذهبیه و یکی پولداره و اون یکی اوپن ماینده و ...
بعد از جدایی از این همسرت، فکر میکنی چند تا پسر مجرد با دونستن شرایطت می آن خواستگاریت؟ اونموقع می خواهی با تشنگی روحی و حسمیت چطور کنار بیایی؟ با این کار داری شرایط خودت را بدتر می کنی.
4- درسته که هیچکدوم قابل پیش بینی نیست اما احتمال گسستن این پیوند خیلی بیشتر از احتمال گسستن ازدواج عادی شماست. خودت را با این حرفها گول نزن.
5- ازدواج موضوعی هست که باید علنی باشه. اگر مجبور به مخفی کردنش هستی ایراد داره. اشکال بزرگ این رابطه مخفی بودنشه.
6- به قول آقای میثم انگار تا حالا مرد ندیدی. مثل یک دختر 5 ساله که کارتون سیندرلا می بینه فکر می کنی ازدواج یعنی سوار کالسکه صورتی بشی و با شاهزاده برقصی.
محرمیت برای اون آقا یعنی سکس. قرار نیست و نمی خوام و ... نداره. اگر قرار به این نیست محرمیت برای چیه؟
محرمیت برای خودت یعنی چی؟ می خوای محرم بشی که چیکار کنی؟
7- گناه یعنی ضربه زدن به جسمت و روحت. خدا مگه بیکاره یا نیازمند من و شما که اگر شما با نامحرم رابطه داشتی ناراحت بشه؟
اگر گفتن وارد هر رابطه ای نشید و از جسمتون و روحتون مراقبت کنید به خاطر خودتون هست.
8- به جای فکر کردن به این آقا به یکی از همون خواستگارهای مذهبی یا بازاری یا اوپن مایند یا هر مدلی که معرفی می شن فکر کن. بالاخره از بینشون یکی بهتر از این کیس می تونی پیدا کنی. محترمانه و درست ازدواج کنی و (اگر خدای ناخواسته بد شد) جدا بشی که بهتره، تا یه رابطه یواشکی که همه اش تحقیر و پنهانکاری و استرس و ... باشه و از اول هم بدونی آخرش جداییه. آخر که چه عرض کنم، به قول خودت یکسال دیگه.
9- توی همین تالار آقایی بودند که با خانمی عقد کردند و بعد از مدتی آقای دیگری مدعی شدند که همسر موقت اون خانم هستند.
همسر موقت اون خانم روزی که با هم محرم شدند که بهش نگفته بود اگر عقد کنی آبروت را می برم یا .... اولش همه خوش و خرم و مهربون و عاشق و رمانتیکن. ولی آخرش حتی تا پای آبروریزی و به هم زدن عقد و ازدواج اون خانم هم پیش رفت. تازه این مورد خانواده دختر در جریان عقد موقت دخترشون بودند. در مورد شما که قراره هیچ کس ندونه. خودش آبروت را نبرد، اگر خانواده یا فرزندانش یا همکارانت یا .... یکی متوجه شد، چی؟
10- دختر 26 ساله که خواستگار هم داره، واقعا داری اشتباه می کنی که به صیغه شدن فکر می کنی.
رابطه جنسی پیش از ازدواج و تاثیر آن بر کیفیت زناشویی
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)