به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    شادمانه خانم
    سعي كنيد تصور تغييرتون و پي بردن به اشتباهاتتون حجاب و چماق ديگري براي به كنترل در آوردن شوهرتان نباشد آزادي را به مفهوم واقعي برايش قائل شويد حتي اگر گفت كس ديگري را صيغه كردم با رضايت و حق قائل شدن بگيد حق داريد اگر دوست داريد به خودتون مربوطه و در ادامه با شوخي و قاطع بگين عواقب ديگرش از لحاظ اجتماعي و شخصيتي و هزينه و .... به پاي خودتون برا من مهم نيس؟؟؟؟؟:: وساير رفتارهاي آزاديخواهانه و عاشقانه تان را ادامه بديد و شرطش اينه كه مثل بچه اي كه سيره و ميل غذا نداره بزور توي حلقش نكنيد فقط فقط در اختيارش بگذاريد هر وقت عشقش كشيد ازش بخورد و مزه كند منتظر و مراقب خوردنش بالا سرش نايستيد؟ افتاد؟ تااااااااااااااااا خودش كم كم بطرفتون مياد البته با احتياط و تست كردن تا مطمئن شود. اميدوارم سريع مدعي نشين و به تغييرتان احترام بگذارين و پايبند باشيد و هيچ انتظار نداشته باشين تا حداقل پايان سربازيش و در مورد تكميل جهيزيه و احياناً جوياي نظر در انتخاب وسايل عمده در حد اطلاح رساني و اگر خواست ونظر داد همراهي كنيد بزور ضرب الاجل براش تعيين نكنيد و قدم بقدم با خانواده و دوستاش هم ارتباطتون را احيا كنيدو.......به اميد خدا
    ویرایش توسط حسين40 : یکشنبه 20 اردیبهشت 94 در ساعت 17:58

2. 3 کاربر از پست مفید حسين40 تشکرکرده اند .

rayehe (دوشنبه 21 اردیبهشت 94), آبی آسمان (یکشنبه 20 اردیبهشت 94), شادمانه (دوشنبه 21 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    شادمانه جان به جملاتم خوب دقت كنيد سطحي برداشت نكنيد؟ من گفتم ارتباطتون را با اطرافيان و فايل احيا كنيد نه واسطه و پيغام و پسغام مگر اينكه در حين صحبت تصميمي گرفته شود و مطلبي منعقد گردد.
    شما كار درست و منطقي بر اساس تغيير و درك جديدت را ادامه بده اصلاً به نتيجه اش فكر نكن و انتظار نكش .
    ارتباطت را قطع نكن ولي نه با عجله و بهم زدن آرامشش منظورم رعايت فاصله و با طرح موضوعات متفاوت مثل اينكه بسته به شناختت موضوعات مورد علاقه مثل( ميخوام برم كلاس ورزش كدومو دوست داري " ايروبيك - پرورش اندام- لاغري -واليبال و.... وبا جمله هرچي تو دوس داشته باشي ميخوام بشم.
    ببين اگر نيازي داره، مالي يا پيگيري كاري به بهانه اي براش تامين كن تا بدونه بفكرشي و خبرشو بهش بده و بگو از ناداني و غرور گذشته اي، و دوست داري جوجه اش باشي باهات لذت ببرد.وبه اين رسيدي كه انتخاب و راه اون بهترينه و تو با اطمينان قلبي باهاش همراه خواهي بود.و انتخاب هاي خودت را دور ريخته اي.جز خودش كه جاي همه چيزت هست.
    تلويحاً بگو من شادمانه ( البته اسم خوشگلي كه صدات ميكنه) تر و تازه اي هستم كه تو ميخواستي امتحانش كن خلاف بود من هيچ ادعايي ديگر ندارم هر وقت هر تصميمي بگيري من قبولت دارم و ميدونم صلاح و خوشبختيم در آن هست و تو انسان شايسته و خيرخواهي هستي و به من ظلم نميكني. واز اين حرفها .
    بعضي دوستان حرف از التماس نكردن و موضع بالادست گرفتن زدن اون شامل شما نيست حرفهاي كليشه اي در شرايط يكسان و مظلوم واقع شدنه.
    در كلام و ارتباط اصلاً از مشكلات حرف نزن و انرژي منفي و مشغله ذهني نده كلاً خستگي بهش وارد نكن بگذار يه كوچولو هم شده باهات ( پيغام تماس؟ و..) احساس شادي و آرامش كند و بي دغده باشد ارتباطتون و تو صبر كن و عادي باش
    ویرایش توسط حسين40 : سه شنبه 22 اردیبهشت 94 در ساعت 13:18

4. کاربر روبرو از پست مفید حسين40 تشکرکرده است .

شادمانه (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)