شما در تاپیک قبل هم گفته بودین دوستان مطلقه ای داره الان زندگی اونا در ظاهر چطوره؟ورابط خانومتون با اونها تا چه حد هست؟من افراد زیادی رو دیدم در این تالار که بعد مدتی نشانه های مثبتی دریافت کردند اما ناامید نشید خدا پشت کوچکترین حرکات زندگی ما برنامه بزرگی گذاشته من به سرنوشت از پیش تعیین شده معتقدم وراه زندگی ماست که هر لحظه قدمی ازاون رو میریم شماهم الان توی دره های سخت ونقاط کور زندگی گیر کردین تویه شب اما هیچ چیز جلوی طلوع خورشید رو نمیگیره پس صبورباشین امیدتون رو ازدست ندین لبخند بزنید وازهمه مهمتر دست خدارو بگیرین خانومتون اگه الان اومده سراغ مشکلات جنسی ودرواقع مشکلات جدیدی رو بیان کرده چون مسیله های قبلی که سرش درخواست طلاق داشت توی خودش حل شده اما چون توی لجبازی با شما وخودشه نمیخواد این حقیقت رو بپذیره ودمبال ایراد های جدیدتر وبهانه گیری های تازه تری هست مثل کسی که در حال جنگ با کسی هست ووقتی طرفش رو نیرومند میبینه حرصی میشه واز هر وسیله ای برای ازارش استفاده میکنه من اون تاپیک هم بهتون گفتم اون ازشما خیالش راحته که هنوز صبر دارین واون و رفتاراش شمارو به استانه صبرتون نمیرسونه بهتر کمی بزارین تاثیر رفتارش رو روی شما ببینه که خستتون کرده شکستتون کرده البته فعلا کمی خیالش رو از تغییرتون دررابطه مسایل جنسی راحت کنین واین با عمل بهش ثابت میشه با گفتن من یادگرفتم وعوض شدم اون نمیفهمه پس اول تغییرتون رو عملی بهش نشون بدید دوم برای اینکه بفهمه داره نابودتون میکنه هم باید کاری کنید مثل همون مریضی که گفته بودم یا یه ماژیک هایی هست روی مو میزنند نقره ای رنگه مورو سفید نشون میده یه چندتا روی موهای قسمت شقیقه تون بزنید فکرکنه داره پیرتون میکنه البته اینا فقط پیشنهادهای بچگانه است اما کمک میکنه ذهن شما بازتر شه