سلام نو لایف
برادر نوشته ها رو خوندم ....به نظر من شما نباید بیشتر از این اصرار کنید برای ازدواج .....یه مدت قضیه ازدواج و خواستگاری رو رها کنید.....خودش به موقع خودش درست میشه
مطمئن باشید هنوز وقتش نرسیده
ازدواج هم رزق است ...رزق هم از قبل مقدر است .....پس اگه رزقی خدا براتون در نظر گرفته حتما خواهد امد .....
برادر بی تابی نکنید .....این شرایطو قبول کنید ....چون نمیشه این شرایطو تغییر داد ....باید با اون ساز گار بشید ....اگه نتونید سازگار باشید ضربه ی خیلی سختی به خودتون وارد میکنید .........شما هم هنوز خییییلی فرصت دارید ....
اگه مثلا چند سال دیگه که ایشالا ازدواج کردیید .....به الانتون فکر کنید ...حتما میگید ای کاش این همه غصه نمیخوردم .....زندگیمو میکردم ....شادی میکرددم ......
وبجای اینکه یه خاطره بد از این روزا داشته باشید یه خاطره خوب باشه......
خیلی ها مثل شما هستند هم دختر ..هم پسر
من خودم ماجراهایی توی خواستگار و ازدواج داشتم تا حالا هم قسمتم نشده ازدواج کنم
چندین و چند خواستگار داشتم که ای کاش هیچکدوم رو نداشتم ....که همشون فقط وقت و پول تلف کردن بودن
دو بار نامزد کردم و بعد از ازمایش و خرید وقبل از عقد بهم خوردن ..
حتی الان هم که عقد ام بازم قسمتم نیس چون حدود 8 ماه با نامزدم بودم و الان 7 ماههه از هم جدا ایم ولی هنوز طلاق نگرفته ام
من هم خیلی ناراحت میشدم .....اما الان بیخیال همه چی شدم .....ان شا الله وقتی طلاق گرفتم هم تا یه مدت نمیخوام دیگه به ازدواج فکرکنم
برادر عزیز دنیا فقط ازدواج نیس ......خیلی مجال پیشرفت و سرگرمی هس .....به خودت برس .....زندگی کن ....خوش بااش
الان که ازدواج نکردی یه درد داری اونم اینه که زن نداری .....اما وقتی ازدواج کنی هزار ویک درد پیدا خواهی کرد
به امید باز سازی دوباره روحیتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)