سلام دوباره به دوستان
بگذارید کمی درددل کنم عزیزان
من اینجا هم سنخ زیاد دارم
بگذارید بگویم
بگذارید کمی آرام بگیرم اینجا
می بینید که هنوز در حالت تعلیق هستم
بعد از اون جریانات دیگه پدر و مادرم خسته شدن
حق هم دارن البته .
باید فکر دیگه ای کرد
من آدم خوش بینی هستم اما وقتی می بینم در محل کار یا ... به منی که سی سالمه بابت مجرد موندنم تا الان تیکه میندازن نمی دونم چی باید بگم. به من میگن وااااای تو سی سالته و ... زنت کو بچه ت کو .
باورتون میشه مسخره می کنن؟؟؟
اینطوریه
یکسری فقط دنبال عیب درآوردن هستن
ولی خیالتون راحت من پوست کلفت تر این حرفام.
من ظاهرم 25 اینا میخوره اما وقتی میگم سی سالمه یه جوری نگاه می کنن که انگار هشتاد سالمه
این قضیه هیچی که نداشت دوست و دشمن برام نشون داد. که کی دلسوزه و کی بغض و کینه و حسادت داره. اینکه چه کسی حامیه و چه کسی می کوبه.
البته رفیقام نه. اونا جونشون می دن ولی بقیه ...
واقعا این مدت خسته م کردن. کلافه م کردن.
بچه ها من آلوده ام. شما پاکید. دعا کنید. قضیه به خیر بگذره. خودمم کوفته شدم دیگه. دلم گرفته.
یه شب نشستم کلی با خدا حرف زدم. کلی گله و شکایت کردم . البته از خیر مطلق جز خیر صادر نمیشه.
چه کنم دیگه. سعی کردم دوست دختر نداشته باشم و...
منی که تو سربازی نصیحت می کردم دوست دختر و ... بزارید کنار . راهنماییشون می کردم و ... من که از ازدواج دفاع می کردم که جوونا برید ازدواج کنید الان اینه اوضام. همه ی اونا ازدواج کردن و من هیچی. اونایی که یک اپسیلن عاطفه نداشتن و تو قید این چیزا نبودن زن گرفتن و ... منی که معدن عاطفه و عاشق زن و زندگیم اوضام اینه.
خدایا ما رو دریاب. دیگه از پا افتادم.
ای زندگی ...
دیگه دارم بی خیال میشم. حال ندارم. و الان دارم اشک می ریزم. شاید اینها تاوان چیزی ست که دارم می پردازم.
این چیزا رو میخونید نگید بابا 30 سالته چقدر سوسولی . نه عزیزان خواهشا پیش قضاوتی نکنید . الگوی صبر و ... تو خونه منم. من کوه بودم در بین دوستان و ... .من خیلیها رو روحیه ی زندگی دادم. به خیلیا کمک روحی روانی کردم که البته لطف خدا بوده. اما الان ناخودآگاه داره گریه م می گیره.
به خودم که نگاه می کنم می بینم هیچی ندارم. دنیایی که در اون شیرینی زندگی رو نچشیدم و آخرتی که آنچنان که باید برایش تلاش نکردم.
دلم گرفته. دوستان برام دعا کنید. برای همه کسانی که در شرایط من هستن دعا کنید. من هر کاری تونستم انجام دادم فقط خداست که این گره میتونه حل کنه. البته اگه صلاح می دونه.
ببخشید که بی ربط نوشتم.
متشکرم خیلی زیاد
پ ن - راستی محمد 93 تو چیکار کردی؟
من کارت دارم چه کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)