احساسات تشکیل شدن از احساسات منفی و مثبت،شما باید بتونید در هر دو مورد اعتدال بخرج بدید! وقتی میگم شعله احساسات رو پایین بکشید منظورم هر دو احساس هستش!برای اینکه خودتو یه محک بزنی باید یه همی به خودت بزنی تا ببینی چقدر در مقابل مشکلات ثبات و استقامت داری،چقدر میتونی جلوی احساسات هیجانی رو بگیری،چقدر ظرفیت داری!!!
ببینید شما دقیقاً مثل اون اولا که خودم که از همسرم جدا بودم بیقراری یعنی هنوز صبر و تحمل رو یاد نگرفتی، دوستان وقتی پست میذارن شما سریع میای و جواب تک تک پستها رو میدی در صورتی که بهتره که راهنمایی های دوستان رو بخونی یادداشت برداری و رو خودت و فقط خودت و رفتار و اشتباهات کار کنی... باید خانوم سابقتو رهااااا کنی، رهاااابه معنای واقعیش!!!
الان فقط و فقط خودت هستی که باید بگردی اول ضعفهاتو پیدا کنی و رو هر کدومشون کار کنی و وقتی که از خودت صددر صد مطمئن شدی و خلا اخلاقی ندیدی گام بعدی رو به سوی همسرت بذاری...
بالهای صداقت عزیز گفتند گام اول پذیرش، گام دوم ثبات در رفتار و شخصیت انها همه با تمرین و عمل خودشو نشون میده...
بالهای صداقت گفتند با همسرتون یه ملاقات کوتاه داشته باشید ولی منظورشون این نبود که همین فردا واسه این ملاقات به خانومتون اس ام بزنید،پس اول گام اول و دو رو برید بعد وقتی به ثبات شخصی رسیدید گام بعدی رو بهتون میگم!
باز هم میگم رو رفتار خودت کار کن، با این اس ام اسی هم که به خانوم سابقتون زدید ایشونو از خودتون یه نمه دورتر کردید...
موفق باشید
آرزو دارم،
فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
و امضاء خداوند بزرگ پای
تمام آرزوهایت
ویرایش توسط سوده 82 : چهارشنبه 09 اردیبهشت 94 در ساعت 17:01
علاقه مندی ها (Bookmarks)