به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 مهر 98 [ 22:42]
    سطح
    40
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    83

تشکرشده 32 در 14 پست

Array
    سلام مجدد
    این تایپک اولین تایپکیه که اینقدر منو درگیر خودش کرده و دوست دارم دنبالش کنم و فکر می کنم خیلی از بچه ها مثل خودم مشکل شمارو داشته باشن و نمی گن خداروشکر شما شجاعتت از من خیلی بیشتره و با اینکه دختری حستو توی خودت نکشتی و تلاشتو برای بدست آوردن اون چیزی که دوسش داری کردی و فکر می کنم اگر همین همتو برای پیشرفتت در آینده بزاری آینده روشنی در انتظارت باشه .
    زندگی چیزای قشنگ خیلی زیادی داره می تونی به اونها فکر کنی سعی کن مهارت ارتباط با خانوادتو تقویت کنی و بیشتر با اونها باشی یکی از مشکلات خود من هم اینه که نمیتونم حرف های دلمو به کسی بگم البته افراد مورد اعتماد زیادن ولی مشکل از خودمه و نمی دونم چطوری این خصلت بدو ترک کنم.
    برای تغییر در خودت انتظار زیادی نداشته باش تا نا امید نشی من خودم چند ماهیه تصمیم به تغییر زندگیم گرفتم اوایل چون تغییرات زیاد بود و حدود 80 درصد برنامه ای رو که روی کاغذ نوشته بودم نمی تونستم انجام بدم خیلی ناامید میشدم ولی بعدها با خوندن مطالب از اینترنت متوجه شدم توقع من زیاد بوده و باید تغییرات به مرور ایجاد بشن.
    نمی دونم آزمون mbti از خودت گرفتی یا نه ولی خیلی می تونه مفید باشه این آزمون درسته هرچیزیو که خودمون جواب می دیم بهمون برمی گردونه ولی ما از خیلی از چیزایی که این آزمون بهمون یادآوری می کنه غافلیم و خوبیه این آزمون اینه که یادآوری میشه واسمون.
    من نمی دونم شما چه دین و مذهبی داری ولی سعی کن معنویاتو وارد زندگیت کنی خدا خیلی آرامش بخشه و رازو نیاز باهاش می تونه دل خروشان مارو آروم کنه.
    اینکه بفکر بدست آوردن پولی فکر خوبیه خیلی وقتا آدم اگر پول نداشته باشه خیلی از کارارو نمیتونه انجام بده .
    یک نکته دیگه اینکه جملات و کلیپهای انگیزشیو از اینترنت سرچ کن و همیشه و هر روز همراهت باشه و هر روز مثل مسکن ازشون استفاده کن انرژی مثبت خوبی بهت می دن.
    اگر آهنگ کوش می کنی در انتخاب آهنگات بازنگری کن آهنگهایی که نکات منفی مثل بی وفایی تنهایی و اینجور چیزارو واست یادآوری می کنه گوش نکن خیلی از آهنگهای غمناک دلنشینن ولی چون دلنشینن دلیل نمیشه بهشون گوش کنیم چون تاثیر منفی روی فکر ما میزاره و مغز مارو بهم میریزه(در کل ورودی های مغزتو کنترل و فیلتر گزاری کن).
    نمی دونم دوست صمیمی داری یا نه ولی کسیو پیدا کن که بتونی باهاش حرف بزنی حتما نباید طرف مشاور باشه اگر فقط مورد اعتماد باشه و حتی فقط به حرفات گوش بده و درکت کنه و حرفی هم نزنه خیلی سبک میشی وقتی حرفتو به کسی بگی (البته خودم هنوز نتونستم این کارو بطور کامل انجام بدم).
    اگر به دانشگاه دسترسی داری می تونی از مشاورین دانشگاه که رایگانن هم استفاده کنی فکر می کنم مشاوره تلفنی رایگان هم باشه ولی من اطلاعاتی در موردش ندارم میتونی خودت سرچ کنی.
    انشاالله همیشه و همه جا موفق و شاد باشی.

2. کاربر روبرو از پست مفید hamidhi تشکرکرده است .

meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)