این امر بسیار بسیار تاثیر منفی رو در زندگی می گذاره. مهمترین خصوصیات رابطه جنسی در حین ازدواج و اختلافش با این روابط در خارج از ازدواج در عاطفی بودن و درعین حال احساس تعلق داشتنه به زندگی مشترکه. که تداوم بخش زندگی مشترک هست. این که من یک فیلمی رو نگاه کنم که از لحاظ جنسی تحریک بشم یعنی پس زمینه ای رو در ذهنم بوجودآوردم که در اون ممکنه هر (عذر می خوام) زن خرابی که در فیلم دیدم به جای همسر گرامی من باشه.راههای بسیار زیادی برای تقویت میل جنسی وجود داره فیلم دیدن شخصیت فرد رو بیمار می کنه.. این کار دقیقا من رو روز به روز از همسرم جدا می کنه و ارتباط زیبایی که همزمان عاطفه وعلاقه و نیاز جنسی من و اون روارضا می کنه تبدیل می کنه به رابطه ای که تمام وجودشو سکس فرا گرفته"اون هم نه به طور کامل با تصور لذت بردن از همسر که با پس زمینه ای از افراد ". مردان قویه تخیلشون در این زمینه بسیار قویه و متاسفانه اگر کنترلی روش صورت نگیره کمتر مردی توان مقاومت داره.نوشته اصلی توسط maedeh605
اون (با عرض معذرت ) به شکل بیمار گونه ای sex addict هست . مشکل مشکل اونه ولی شما بهتره بهش کمک کنید و سر سری نگیرید.
این قضیه پایه های زندگی رو نشونه می ره. مشاوره برید باهاش یا آروم آروم برسونید به اون که واقعا براتون مهمه که این قضیه اون رو لااقل از بین نبره(متاسفانه بیشترین ضربه رو به خود اون می زنه)

علاقه مندی ها (Bookmarks)