خودتون میگید می دونم ندارن، چرا فکر می کنید که اونا باید خودشون رو خرد کنن، واسه چی؟ واسه اینکه می خوان توی خونه عروسی بگیرن،
آیا میدونید چند درصد مردم صرفاً در خونه عروسی می گیرن؟
آیا می دونید که یه تعدادی از مردم اصلاً عروسی نمی گیرن؟
یا یه چیز دیگه، اصلاً می دونید که یه عده عروسی خانواده داماد و خانواده عروس جدا از هم برگزار میشه،
خب با این تفاسیر برگزار کردن عروسی از طرف خانواده همسر شما از خیلی از مردم بالاتره، پس چرا واسه این کار باید خودشون رو خرد کنن؟
یه سوال دارم
چرا فکر می کنید که اگه مادر همسرتون مدیریت مراسم رو در دست داشته باشه، پس عروسی بد برگزار میشه، اگه این عروسی بد برگزار بشه، مردم پشت اولین کسی که حرف می زنن همون خانواده همسرتونه، و مطمئن باشید هیچ کس راضی به بد برگزارشدن جشن بچه خودش نمیشه، به عنوان کسی که تجربشو دارم میگم، از الان هدف ازدواج رو فراموش نکن، هدف اون یه شب نیست، هدف یه عمر زندگی هست. 10 ها نفر دیدم که سالها بعد از ازدواجشون دارن قسط میدن، دوست داری اینجوری باشه، از فردای عروسی باید نگران سر برج باشی که قسط عقب نیفته، پس بجای اینکه همسرتو جلوی خودتو خانوادت خرد کنی و انتظار خرد شدن داشته باشی ازش، خودت بگو که من هم راضی به جشن با خرج و برج بالا نیستم، مطمئن باش همسر شما متوجه این رفتار شما خواهد بود و جبران آن را هم در آینده خواهد کرد.
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)