سلام
فکر می کنم همسرتون نیازهایی داره که از طرف شما برآورده نشده ، این موضوع باعث شده ایشون شما را قبول نداشته باشه و به قول خودتون دلخواه همسرتون نباشید .
احتمالا همسرتون درونگرا هستند و مغز تحلیل گر ، حالا نشسته و تو ذهن خودش تحلیل کرده که سخت گیری شما در دین ، نوع تربیت شما و فرهنگ خانوادگیتون ریشه کمبودهایی هستند که در زندگی مشترک با شما داره و نسبت به مسایلی که در رابطه با این موضوعات پیش می آد بسیار حساسیت نشون می ده . ریشه بی احترامی به شما و خانوادتون همین ناراحتی هست .

دقیقا زدین به هدف جناب مهدی گرامی. من خیلی اوقات میفهمم الان واقعا گیرهاش بهانست و اصلا منطقی نیست اما نمیدونم ریشش چیه و کجاست. من آدم شلخته ای نیستم و فکر نمیکنم مشکل از ظاهر باشه نمیدونم از کجاست حدس میزنم سر همون جریان خلا عاطفی و اقتدار باشه...
خیلی خوب شرایطمو درک کردین منم همین فکرو میکنم
البته من به هیچ وجه رفتارهای همسرتون تایید نمی کنم و مطمینا ایشون هم باید قدم های بزرگی بردارند تا زندگی شما به سمت آرامش بره . در هر حال از شما می خوام کارهایی را برای مدت چند ماه ( نه چند سال ) انجام بدید که به احتمال زیاد باعث می شه دل همسرتونو بدست بیارید و زندگیتون به سمت خوب شدن پیش بره ، البته اگر همسرتون هم راغب باشه به اصلاح زندگیتون که من حدس می زنم هستند و فقط منتظر قدم های شماست .
اول از همه باید حس مثبتی نسبت به همسرتون ایجاد کنید ، در نظر بگیرید که همسرتون انسان کاملی نیست و در جاهایی کنترل خودشو از دست داده و حرفهایی که بهشون اعتقادی نداشته به شما زده و قطعا بعدش پشیمون شده . به خوبیهاش فکر کنید و رابطه خوبی که می تونید با هم داشته باشید . کارهایی که ازتون می خوام انجام بدین اگر نمایشی باشه و قلبن اونو انجام ندین همسرتون متوجه می شه و تاثیر عکس می زاره .
درسته من خیلی کارهارو اصلا قلبا دوست ندارمو انجام میدم خب باید چیکار کنم؟مثل همون جریان تایید که ددر جواب ستاره جان گفتم.
من فکر می کنم نیازی که همسرتون داره و برآورده نشده
نیاز عاطفی هست و نداشتن حس اقتدار در ایشون هم ناشی از کمبود همین نیاز هست . خیلی ها فکر می کنند که نیاز عاطفی مختص زن هست و مرد نیاز عاطفی نداره ولی این درست نیست . مردها هم نیاز عاطفی دارند و برآورده شدن این نیاز از طرف همسرشون باعث ایجاد همون حس اقتدار می شه .
مرد به شدت نیاز داره از طرف همسرش تایید بشه . اشتباه بزرگی که خیلی از خانم ها مرتکب می شن اینه که به جای همسری ، مادری می کنن و کار خراب می شه .
دقیقا باهاتون موافقم.منتها موضوع اینه خیلی هم بیراه همسرم حس نمیکنن. واقعا اونطور که انتظار دارن برای من جایگاه ندارن.خب باید چیکار کنم؟آخه دیدی که در من شکل گرفته حاصل زندگی با ایشونه و دید ایشون هم به من همینه.در یک کلام ما هیچکدوم برای همدیگه ارزشمند نیستیم.
منم نیاز عاطفی دارم و خیلی شکننده تر از یک مردمو بیشتر این نیازو دارم که در زندگیمون بهش توجهی نشده.
اما با چند کار ساده شروع کنیم :
1 - صبح ها زودتر از همسرتون بیدار بشید و براش صبحونه درست کنید ، کنارش بنشینید و با هم صبحانه بخورید .
دقت کنید که اگر شما صبح بلند شید ، صبحانه درست کنید ولی همسرتون تنهایی صبحونه بخوره عملا یه کار مادرانه انجام دادید و همسری نکردید براش . پس حتما اصرار داشته باشید که با هم صبحانه بخورید و با خوشرویی این کار رو انجام بدید ، نشون بدین که از صبحونه خوردن با همسرتون لذت می برید ولی تاکید می کنم نمایش بازی نکنید .
2 - وقتی همسرتون می خواد بره سر کار تا دم در با خوشرویی بدرقه اش کنید ، کیفش و به دستش بدید و راهیش کنید .
3 - قبل از رسیدن همسرتون به خونه خودتونو آراسته کنید و برای اینکار سلیقه به خرج بدید و وقت بزارید . در ضمن سعی کنید خونه قبل از ورود همسرتون مرتب باشه .
در مورد لباس هایی که انتخاب می کنید یا آرایشتون از همسرتون نظرخواهی کنید و مطابق سلیقه ایشون این کارهارو انجام بدین .
4 - وقتی همسرتون از سرکار برگشت به استقبالش برید ، کیف و وسایلشو بگیرید و با روی خوش بهش خسته نباشید بگید .
5- 2 تا چای بریزید و با خوشرویی برید کنار همسرتون بشینید و بنوشید ، کاری کنید همسرتون متوجه بشه از نوشیدن چای با ایشون لذت می برید .
مثل مورد 1 ، صرفا چای ریختن برای همسرتون ارزشی نداره .
6 - اگر موقعیتی پیش اومد همسرتونو با علاقه بغل کنید .
این کار حس فوق العاده ای تو همسرتون ایجاد می کنه .
7 - برای رابطه زناشویی پیش قدم بشید و برای بالا بردن کیفیت این رابطه مطالعه و تلاش کنید .
خیلی ها فکر می کنند که مردها تو رابطه ج... صرفا از نظر جسمی ارضا می شن ولی این درست نیست ، اگر مرد تو رابطه از نظر احساسی و عاطفی ارضا نشه ، احساس آرامش نخواهد داشت و به نظر من اینکه همسرتون از شما هر روز رابطه می خواد به این دلیله . اینکه قبل از رابطه خودتونو آماده کنید و قبل از همسرتون به رختخواب برید و منتظرش بمونید حس خوبی تو ایشون ایجاد می کنه . در کل باید از رابطه با همسرتون لذت ببرید و اون هم با دیدن رضایت شما از نظر احساسی ارضا می شه .
در تمام این موارد این فکرو از خودتون دور کنید که انجام دادن این کارها به عزت نفس شما لطمه می زنه یا شما رو پیش همسرتون کوچیک می کنه ، اگر این کارها نتیجه هم نده چیزی از ارزش های شما کم نمی شه و حداقل می دونید که تلاش خودتونو برای اصلاح زندگیتون کردید .
امیدوارم خبرهای خوبی ازتون بشنوم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)