داداش من با توجه به تجربه ای که خودم دارم سعی میکنم تا آنجا که میتوانم کمکت کنم.به نظر من بهتر است اول موضوع را با خانواده خود در میان بگذارید و از مادر خود بخواهید تا به دانشگاه بیاید و حضوری با خود دختر خانم صحبت کند.باور کن بهترین راه حل همین است .اما اگر می خواهید خودتان اقدام کنید سعی کنید همه جوانب کار را در نظر بگیرید.من خودم به همین روش عمل کردم.شما برای دفعه اول بسیار بهتر از من عمل کردید.البته باید بگویم که جواب ایشان به شما بسیار قاطعانه بوده است.حال شما چند روزی خودتان را در مسیر ایشان قرار بدهید و بدون آنکه عمل خاصی را انجام بدهید به بررسی عملکرد ایشان بپردازید.تا آنجا که میتوانید این دیدار را ناخواسته و غیر عمد جلوه دهید.چند روزی که به همین منوال عمل کردید (حداقل دو سه هفته) در صورت مشاهده رفتارهایی که نشان از علاقه ایشان به شما داشته باشد درخواست خود را تکرار کنید.البته تمام تلاش خودتان را بکنید که این مرتبه با مهارت وآگاهی بیشتر وارد عمل شوید.در ضمن هرگز از پیشنهاد آشنایی به دور از محیط خانواده بپرهیزید.زیرا با توجه به اتفاقاتی که این روزها رخ میدهد رد پیشنهاد شما از جانب ایشان منطقی به نظر میرسد.موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)