غزاله خانم ....
به سوالی که پرسیدی فکر کردم .... ولی جوابش به در امروزت نمیخوره چون شرایط تو تغییر کرده .... تو الان زنشی.... و در موقعیت متفاوتی از مجردی قرار داری .....
گفته خانوادتو رها کن همینطوری بیا سر زندگیت؟؟؟؟؟؟؟بدون هیچ صلواتی.... ؟؟؟؟؟ به خدا که هدفش همینه و دوستت داره ولی شکر به این دوستاشتنش........
(لعنت خدا بر شیطون ) .......غزال نظر شخصی مو میگم ......
برووو بهش بگووو باشههههه ........ خانوادمو رها میکنم ... بدون هیچی میام باهات زندگی میکنم ... ولی شرط داره ... باید قبلش کاری رو که باید زمان ازدواج میکردیمو نکردیم انجام بدیم ... باید باهم بریم مشاوره ......باید باور کنم که تو ارزش این همه گذشت رو داری و مرد زندگی هستی .... (گذشت از خانواده گذشت از عروسی و جشن )گذشت از آرزو ها....
باهاش شرط کن اگه مشاوره گفت زندگی زندگی میکنیم گفت جدایی باید از هم جدا شیم .....
غزال.... مهریه شما چند تا ست ... همسرت تو این هفت ماه به شما پولی داده یا به حساب شما پولی زده ؟؟؟
نیت ندارم فعلا در موارد حقوقی باهاتون صحبت کنم ولی اگه همسرت شرط فوق قبول نکرد .... نگران جدای نباش ... سختش بیرون کردن مهرشه از دلت .... تبدیل کردن عقد نامه به طلاق نامه راحته ....
متاسفم ولی چاره ای نیست برو باهاش صحبت کن ... به قول دوستانم مزه دهنشو بسنج .....
موفق باشی..
حرفی زدم عذر میخوام ....

..... خانوادمو رها میکنم ... بدون هیچی میام باهات زندگی میکنم ... ولی شرط داره ... باید قبلش کاری رو که باید زمان ازدواج میکردیمو نکردیم انجام بدیم ... باید باهم بریم مشاوره ......باید باور کنم که تو ارزش این همه گذشت رو داری و مرد زندگی هستی .... (گذشت از خانواده گذشت از عروسی و جشن )گذشت از آرزو ها....

علاقه مندی ها (Bookmarks)