ازهمه دوستانی که وقت گذاشتید و مشکلات منو خوندید تشکر میکنم و با راهنمایی هاتون دلگرم میشم
واحد عزیز نظرتون کاملا محترمه .من حتی تا الان هم فکر میکنم مشکل از منه اومدم اینجا و رفتار همسرمو به شما دوستان گفتم تا ببینم واقعا اینا مشکل ان یا من مشکل میبینم ؟
هیچ دختری وقتی سر سفره عقد میشینه فکر نمیکنه که شاید یروزی توی دادگاه برای طلاق باشه متاسفانه یا خوشبختانه زندگی منم خیلی زود به بن بست رسید
همه این مشکلاتی که داشتم یه طرف اما اون چیزی که دل منو میسوزونه اینه شوهرم اصلا برای این زندگی تلاشی نمیکنه اصلا انگار براش مهم نیس همیشه خودش خراب کرده و من جمعش کردم
اگه شوهرم بامن همراه بود اگه شونه خالی نمیکرد از مشکلات باهم همشونو حل میکردیم اما الان 7 ماه از اون دعوا میگذره هر چقدر هم که عصبانی باشه باید الان عصبانیتش فرو کش کرده باشه ....
اما اون تا حالا کینه داره اصلا دنبالم نیومده که هیچ حتی جواب منو هم نمیده فقط توقع داره دوباره خانوادمو ببرم از خانوادش معذرت خواهی کنن ....من هرگز این کارو نمیکنم یبار رفتیم اونجا تا مشکل حل کنم .......
واحد عزیز من کلید مرد رو گوش داده ام یه سخنرانی دیگه دکتر حبشی رو هم گوش دادم ...چند بار ...
من برای حل مشکلم تنهایی نمیتونم این زندگی رو درست کنم باید یه مردی باشه تا قفلشو با کلید مرد باز کنم ...
شوهر من بجای اینکه مردونه وایسه مشکل حل کنه رفته قهر کرده و بکلی صورت مساله رو پاک کرده.
همیشه همین طور بوده
واقعا این روزا حال خوشی ندارم نمیدونم گاهی اوقات دنیا برامون یه چیزای قایم کرده که حتی فکرشو هم نمیکردیم
خدایا شکرت

علاقه مندی ها (Bookmarks)