به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 62
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 تیر 05 [ 19:14]
    سطح
    83
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 279
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,012

تشکرشده 702 در 242 پست

Array
    سلام
    امیدورارم تعطیلات خوبی رو سپری کرده باشید
    من همچنان در شرایط ثابتی به سر میبرم و چون اتفاق جدیدی تو این چند روز نیافتاد چیزی هم ننوشتم
    الان میخوام ازتون بپرسم بعد این چند روزکه شوهرم هیچ احوالی ازم نگرفته و همچنان بی تفاوت ادامه میده و حتی به پیامی که همین چند روز پیش بهش دادم هیچ واکنشی نشون نداد و خودم هم که دیگه حتی حاضر نیستم پیشنهاد بدم که بریم پیش مشاور چون واقعا ازش متنفر و دلسرد شدم و اینکه من ساده چه راحت دوست داشتنشو باور کردم و حالا با این کارش ثابت کرد یه ذره هم براش ارزش ندارم
    حالا باید چکار کنم من نمیخوام بیشتر از این طول بکشه راستی حتی یه نفرم به شوهرم گفته اگه واقعا خانومتو دوست داری برو باهاش حرف بزن و ببین میتونید با هم به توافق برسید یا نه و زودتر تکلیفتون رو مشخص کنید تا حالا که هنوز خبری ازش نیست به احتمال زیاد اگه هنوز دوستم داشت تا حالا زنگ زده بود
    خواهش میکنم بگید بهترین کار چیه؟
    لطفا نگید برید پیش مشاور شاید اگه ایشون جلو میومد قبول میکردم ولی الان دیگه به نظرم شرایط طوریه که مشاور هم نمیتونه کاری بکنه به نظرم ایشون مرد زندگی نیست
    ویرایش توسط dooo : شنبه 15 فروردین 94 در ساعت 04:02

2. کاربر روبرو از پست مفید dooo تشکرکرده است .

parsa1400 (یکشنبه 16 فروردین 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام .

یه پیغام برات تو پست انار گذاشته بودم .... اون آیه 102 بود از سوره بقره دم سحر دوباره خوندم..... میخوام تو تالار بازش کنم ....

در مورد دوفرشته صحبت میکنه ........

خب امیدوارم خوب باشی و به شما هم خوش گذشته باشه .....هر چند ........بگذریم

گویا کمی ناراحتی .... نمیخوام جانب داری کنم ولی امیدوارم ناراحتیت سطحی باشه...

بذار زمان بگذره ....هر چند میدونم قهر زیاد سردی بیشتری میاره ولی در شرایط کنونی شما باعث واقعیت گرایی و مانع ناراحتی های آنی خواهد شد .... زمان آدم صبور میکنه به آدم درس صبر میده ........

خب راهکار اینه بعد از کمی تحمل از بزرگتر ها بخوایی تا تماس بگیرن و مشکل حل کنند .... جواب نداد با یه وکیل صحبت کن تا تلفنی از همسرت برای متارکه و یا سازش در دفتر وکیل وقت بذارن تا مجچبور نشید پله های تلخ دادگاه سپری کنید ....

نهایتش اینه که اونم وکیل میگیره و کار راحتر به نتیجه میرسه متاسفانه ........

اینجا تالار به صورت مکتوب و نوشتاریه حالات و گفتار شما مشخص نیست ... نه اینکه بخوام جسارت کنم منظورم اینه اگه امکانش هست از دید بنده بهش اعتماد کن بذار اون غرور لازم مردونشو بدست بیاره ...

داشتن غرور برای شما خوبه اما بعد ازدواج و در جهت سالم نگه داشتن نفستون و زندگیتون ....... و عشق ورزیدن به همسرتون .......

کوتاه بیا .........از حرفهای تخریبی دور کن ...اوضاع به اندازه کافی ناراحت کننده هست با مدیریت درست کنترلش کن ....

رو خودت کار کن ... زندگیت نپاشه چند سال دیگه پشیمون بشی بگی چرا ؟..........ایکاش؟........ ولا آخر...

دوو از من ناراحت نشو ولی پستت تو تاپیک انار این سوال برا من ایجاد کرده که دوست دارم به خودت رجوع کنی.(اون انسان نمای که گفتی خودت از آن به دوری )

آیا تو چنان که مینمایی هستی؟
    ویرایش توسط parsa1400 : یکشنبه 16 فروردین 94 در ساعت 22:15

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    83
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,012

تشکرشده 702 در 242 پست

Array
    سلام
    واحد عزیز کلید زن و مرد رو گوش کردم اعتراف میکنم که من غرورشو با رفتارام له کردم در واقع واکنش من در مقابل رفتارهای نادرست ایشون اشتباه بوده و ایشون هم خیلی از برخوردهاش و رفتارهاش اشتباه بوده
    ای کاش قبلا فرصتی بود تا اینو باهم گوش میکردیم
    اقا پارسا من ایه ی 102 سوره ی بقره رو تفسیرشو خوندم خیلی در موردش فکر کردم با چند نفرهم در این مورد حرف زدم که میگفتند برای دوستاشون چنین چیزی پیش اومده و باطلش کردن ولی به نظر من همونطور که در تفسیرش هم اومده بدون خواست خدا اتفاقی نمی افته ولی خب باید قبول کنیم که واقعا هست من خودم به شخصه خیلی شک کردم که نکنه واقعا واسه منم کسی کاری کرده که شوهرم ازم سرد شده ولی هرچقدر فکر کردم دیدم خب زندگیمون بی مشکل نبوده که بگم یه دفعه ای اینطور شد به نظر من باید ارتباطمونوبا خدا محکم تر کنیم چون باطل کردن جادو و سحر تا اونجایی که من میدونم با ایه و این چیزا باطل میشه خدا خودش از شر اینجور چیزا یا بهتره بگم همه چی حفظمون کنه که ایمان دارم بدون خواست خودش برگی از درخت نمی افته
    و اما جواب سوال اخرتون "ایا تو چنان که مینمایی هستی؟"
    شاید جواب این سوالتون باعث شد که من اینقدر دیر بیام و اینجا بنویسم اونشب با دیدن سوالتون و فکر کردن بهش به جایی رسیدم که از گفته ی خودم پشیمون شدم در مورد خانواده ی همسرم
    راستش خیلی سخته جواب این سوال رو دادن ولی فقط همینو بگم که من از دست خودم تا حدود زیادی راضی نیستم
    یهسوال ازتون داشتم این که میگید کاری کنم که غرورش حفظ بشه یعنی چیکار کنم؟به نطرتون من که دیگه واسم همه چیز تموم شده است به عنوان اخرین حرفام بهتره چی بهش بگم؟

5. کاربر روبرو از پست مفید dooo تشکرکرده است .

parsa1400 (جمعه 21 فروردین 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    اگر حستون این هست که همه چیز واست تمام شده، شاید بهتر باشه با وجود یک واسطه با هم صحبت کنید.
    این واسطه یک مشاور باشه بهتره. یک متخصص بی طرف
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

7. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

dooo (شنبه 22 فروردین 94), parsa1400 (جمعه 21 فروردین 94), واحد (دوشنبه 24 فروردین 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dooo نمایش پست ها
    سلام
    واحد عزیز کلید زن و مرد رو گوش کردم اعتراف میکنم که من غرورشو با رفتارام له کردم در واقع واکنش من در مقابل رفتارهای نادرست ایشون اشتباه بوده و ایشون هم خیلی از برخوردهاش و رفتارهاش اشتباه بوده
    ای کاش قبلا فرصتی بود تا اینو باهم گوش میکردیم
    اقا پارسا من ایه ی 102 سوره ی بقره رو تفسیرشو خوندم خیلی در موردش فکر کردم با چند نفرهم در این مورد حرف زدم که میگفتند برای دوستاشون چنین چیزی پیش اومده و باطلش کردن ولی به نظر من همونطور که در تفسیرش هم اومده بدون خواست خدا اتفاقی نمی افته ولی خب باید قبول کنیم که واقعا هست من خودم به شخصه خیلی شک کردم که نکنه واقعا واسه منم کسی کاری کرده که شوهرم ازم سرد شده ولی هرچقدر فکر کردم دیدم خب زندگیمون بی مشکل نبوده که بگم یه دفعه ای اینطور شد به نظر من باید ارتباطمونوبا خدا محکم تر کنیم چون باطل کردن جادو و سحر تا اونجایی که من میدونم با ایه و این چیزا باطل میشه خدا خودش از شر اینجور چیزا یا بهتره بگم همه چی حفظمون کنه که ایمان دارم بدون خواست خودش برگی از درخت نمی افته
    و اما جواب سوال اخرتون "ایا تو چنان که مینمایی هستی؟"
    شاید جواب این سوالتون باعث شد که من اینقدر دیر بیام و اینجا بنویسم اونشب با دیدن سوالتون و فکر کردن بهش به جایی رسیدم که از گفته ی خودم پشیمون شدم در مورد خانواده ی همسرم
    راستش خیلی سخته جواب این سوال رو دادن ولی فقط همینو بگم که من از دست خودم تا حدود زیادی راضی نیستم
    یهسوال ازتون داشتم این که میگید کاری کنم که غرورش حفظ بشه یعنی چیکار کنم؟به نطرتون من که دیگه واسم همه چیز تموم شده است به عنوان اخرین حرفام بهتره چی بهش بگم؟
    آفرین . نتیجه ای که از آیه تبارک گرفتی عالی بود ........

خوشحالم که کمی در خودت باز بینی کردی ..... واقعیت نگری به اونچه که هستی واقعا میتونه بار سنگین مشکلات و بار فعلی رو دوشتو سبک کنه به چرا های درونت پاسخ بده .......

به قول یکی از دوستان که در تاپیکی دیگه خوندم "ماضامن اشتباهات دیگران نیستیم ." ولی میتونیم اشتباهات خودمونو ببینیم و برطرف کنیم ... حالا چه زود و چه دیر .........

دوو همسرت قطعی نگفته بریم و طلاق بگیریم گفته یا شروط قبول کن یا بریم توافقی جدا شیم . درسته ؟

خب این یعنی همسرت هنوز تصمیم قطعی نگرفته و یا دنبال دلیلی برای توجیه خودش میگرده ویا میخواد در مقابل این حرکت خودشو در مقابل دیگران تبریه معرفی کنه و انگشت ابتهام به سمت شما بگیره .....

به نظرم باهاش تماس بگیر بگو "به شرایطت فکر کردم میخوام قبل از فکر کردن به جدای در مورد شرایطت چند جلسه صحبت کنیم البته یه جلسه خصوصی و چند جلسه مشاوره ای تا من بتونم در جهت زندگیمون قدم های مثبتی بردارم .

دوست ندارم حتی اگر به جدای فکر کنم سنگینی این گناهو به دوش بکشم تا جای که از لحاظ مشاوره ای امکانش باشه من با همسرم کنار میام .

طلاق و یا زندگی در گرو سه جلسه مشاوره .......

دووو در مشاوره به اشتباهات خودت اعتراف کن . ولی عزت خودتو حفظ کن ... هدف برگشت وجه مردانه به همسرته بذار احساس غرور کنه .

دوووو هیچ برگی از درخت نمی افته مگه به خواست خداوند .... حتی اگه کل شیاطین هم جمع بشن باز اراده خدا حافظ ماست ........ به قسمت و حکمت خداوندی احترام بذار .......

مشاوره نیومد . تمومه حرفش در مورد شروط بهانه ای بیش نیست ..... ... در توافق جدا از کمی وصول خسارتی نفرینش نکن واگذارش کن به خدا ........ موفق باشی ..........

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    83
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,012

تشکرشده 702 در 242 پست

Array
    سلام
    ممنون از همراهیتون
    درسته ،همسر من حتی از طلاق توافقی هم حرفی نزد فقط میخواد اگه قراره تمومم بشه از طرف من باشه دلیل اصلی این کارشو نمیدونم چیه؟
    برای من همه چیز تموم شده است مخصوصا امروز که روز زن بود و میتونست از این فرصت استفاده کنه برای یه شروع بهتر ولی بیتفاوت بود و هیچ اقدامی نکرد میخوام از یه واسطه بخوام که باهاشون صحبت کنه و اگه دوباره نه در مورد جدایی حرفی زدن و نه ادامه ی زندگی بهشون بگه که ما میخوایم تموم بشه

من به ادامه ی زندگی ای که دوران عقدش این باشه هیچ علاقه ای ندارم قبل از این میخواستم پیش مشاور بریم و هرکاری که مشاور گفت رو انجام بدیم اما این جدا بودن و دوری یک ماهه خیلی اوضاع رو بدتر کرد نمیدونم دارم کار درستی میکنم یا نه اما در این شرایط مطمئنم که بهترین کار همینه
    راستش چون شوهرم از فرصت هایی مثل عید و روز زن استفاده نکرد برای بهتر شدن زندگیمون من اعتمادم رو نسبت بهش از دست دادم الان فکر میکنم اگه بعد عروسیمون مشکلی پیش بیاد قهرش و قطع ارتباطش و اقدام نکردنش برای ترمیم روابط خیلی طولانی میشه و شاید هم کلا صورت مساله رو پاک کنه و بره.........
    ویرایش توسط dooo : شنبه 22 فروردین 94 در ساعت 02:12

10. 2 کاربر از پست مفید dooo تشکرکرده اند .

parsa1400 (یکشنبه 23 فروردین 94), نادیا-7777 (دوشنبه 24 فروردین 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dooo نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از همراهیتون
    درسته ،همسر من حتی از طلاق توافقی هم حرفی نزد فقط میخواد اگه قراره تمومم بشه از طرف من باشه دلیل اصلی این کارشو نمیدونم چیه؟
    ...
    برای اکثر اقایون سخت هست که تمام کننده رابطه، مخصوصا زندگی مشترک باشند.
    دنبال بهانه ای می گردند که خودشون و وجدانشون را قانع کنند.
    خودش هم می دونه چه نامردی هست که دوسال با احساس و زندگی یک دختر عقد شده بازی کنی و بعد بگی من نمی خوام!
    می خواد وجدان درد خودش را کمتر کنه. گرچه اشتباهات از هر دو طرف بوده، به هر حال جدایی اثرات بدتری روی شما داره، تا ایشون.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

12. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

parsa1400 (یکشنبه 23 فروردین 94)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    با سلام

تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده

لطفاً طی یک پست بنا به راهنماییهای دوستان یک جمع بندی داشته باشید و تاپیک را برای قفل شدن آماده کنید

دوستان عزیز

لطفاً پستی ارسال نکنید تا جمع بندی صورت گیرد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    شرایط سختیه قبول دارم ........

چطور بعضها انقدر راحت میتونند دست از زندگیشون بکشن من درک نمیکنم و دلیل اونو فقط در زندگی مجردیشون میدونم دورانیکه با دوست شدنهای کاذب و جدایی های تکراری . خیلی راحت با آبرو و زندگی دختر ها و پسر های مردم بازی مکنند ....و براشون عادی میشه ....
    تعهد ازدواج براشون معنایی نداره .... وجود بچه باعث استحکام زندگیشون نمیشه ... مطعلقه شدن چه برای مرد چه برای زن خطا کار مهم نیست چه برسه به آبرو و زندگی طرف مقابل .....
    من دلیل جدای های امروز پوچ میدونم بهانه میدونم ...... خیلی ها دارن حصرت داشتن یه همسر خوب و یه همدم میخورن ولی اونایی که دارن قدر زندگی و همسرشونو نمیدونند .....

حاضرم قسم بخورم فرهنگ ازدواج ما در این چند ساله با شیب تندی در حال تغییر ....تغییری که در اون عشق معنایی نداره وفاداری معنایی نداره .... سوختن ساختن معنایی نداره ........

سر دختر ها و پسر های مارو چنان با ابزارهای مختلف پر کردن که وقتی سرشون به سنگ میخوره سنگ از خجالت پیش خدا آب میشه .....

واقعا متاسفم ...... دوو از من ناراحت نشو من کلی صحبت کردم ... راستش از بیمهری همسرت ناراحت شدم ... چه قدر راحته .... به خدا شک ندارم عذاب وجدانم نداره.....انگار هیچ اتفاقی نیفتاده.....

حرف آخر :

باز تا میتونی پیش قدم نشو.... تا لحظه آخر توهم خواهان جدایی نشو .... گناه این راه به گردن نگیر .....

دووو میدونم که تو نسبت به انار گل وضعیت بدتری داری .. به تو هم میگم فکر ادب کردنش نباش فکر انتقام نباش ... نفرینش نکن حتی برا خوشبختیش هم دعا کن ........ ولی واگذار کن به خدا ............

بدون هر کس نسبت به سهم خودش عذاب خواهد کشید .....تاوان پس خواهد داد .... ولی تو خدارو حاکم کن ...

مردم خوستگاری هاشون پنهانی برگذار میکنند جدای هاشونو با توپ در میکنند تا ادعای بی گناهی کنند ...

تو در خفا و پنهانی تمومش کن از سر زبونها فاصله بگیر .... نامزد بودین تفاهم اخلاقی نداشتین تموم شد اصلا بدی نگو...و ادامه نده ....

خوشبخت خواهی شد ....موفق باشی . ناراحتی منو ببخش دست خودم نبود

15. کاربر روبرو از پست مفید parsa1400 تشکرکرده است .

نادیا-7777 (دوشنبه 24 فروردین 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    خواهر خوبم وقتی همسرت بهت میگه به تو میتونم نه بگم ولی به مشتریهام نه . چرا اتیش میگیری ؟ عزیزم اینکه حرف بدی نیست . معنی این حرف اینه که شما نزدیکترین کس منی که میتونم حرف دلم رو بگم . علاوه بر اون مشتری ها رو برای کسب در امد بیشتر میخواد . برای سرو سامان دادن زندگیش و شما میخواد .
    وقتی به شما میتونه بگه ندارم ولی در نزد دیگران خودش رو دارا نشون میده یعنی شما نزدیکترین کسش هستید .
    نمیدونم چرا این فرکانس ها رو نمیگیرید ؟ زن و شوهر باید نزدیک ترین کس و سنگ صبور هم باشند . گاهی وقتها من تنها کسی هستم که میدونم همسرم جیبش خالیه ولی همه فکر میکنند اون یک مرد پولداره . میدونی افتخار میکنم که اون یک نفر منم .
    به نظر میرسه خیلی خیالی و رمانتیک فکر میکنید . قدم زدن در مه و زیر باران و این حرفها مال توی فیلمهاست عزیزم . زندگی واقعی خیلی واقعی تر از اینهاست .
    شما به دنبال این چیزها نباش . به دنبال اصلاح رابطه و کسب مهارتهای ارتباطی با همسرت باش . البته از خانواده همسرت هم غافل نشو .
    وقتی زندگیت اصلاح شد و بر پایه های قوی عاشقانه قرار گرفت . قدم زدن در هوای افتابی و ابری هم خود به خود ایجاد میشه .
    نمیدونم گرفتن هدیه از طرف همسر چرا برای برخی از خانمها تبدیل به مشکل میشه . اغلب اقایون اصلا خود مناسبت براشون مهم نیست چه برسه به هدیه اش . و این اصلا به این معنی نیست که همسرشون رو دوست ندارند .
    خانمی که از لحاظ عاطفی و مادی و معنوی کاملا از طرف همسرش تامین شده باشه . دیگه منتظر یک روز خاص نیست . تا اون روز مورد توجه قرار بگیره .
    البته توجه و محبت اقایون کاملا با فرکانس متفاوتیه و برای همین برخی از خانمها قادر به دریافت اون نیستند .
    اقای همسری که تمام طول روز رو با تلاش و با جدیت تمام کار میکنه . و تمام هم و غمش فراهم کردن اسایش خانواده اشه . این داره با تمام وجود دوست داشتنش رو فریاد میزنه . منصفانه ست دوست داشتنش رو به خاطر یه هدیه کوچک زیر سوال ببریم ؟
    همسر شما اگر نمیخواد تمام کننده رابطه باشه . شاید میخواد میزان دلبستگی و علاقه شما رو محک بزنه . شاید قلبا اصلا خواستش تمام کردن رابطه نیست . ولی غرورش اجازه نمیده شروع کننده هم باشه .
    در هر حال لازمه که با گفتگو به تفاهم برسید .لازمه بهش بگید که شما بهش علاقه دارید و نمیخواهید جدا بشید . ولی اگر خواسته ایشون جداییه . شما هم دوست ندارید خودتون رو تحمیل کنید .و به خواسته اش احترام میگذارید .
    ویرایش توسط واحد : دوشنبه 24 فروردین 94 در ساعت 11:14

17. کاربر روبرو از پست مفید واحد تشکرکرده است .

parsa1400 (دوشنبه 24 فروردین 94)

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)