سوالتون خیلی جالبه، از دست سوالاتی که اعتبار سایتو بالا میبره.
شاید کسی که اجازه کوچکترین ورود آدمای نزدیکشو (مثل شوهر) به حریم خصوصیش نمیده احتمالا افراد دیگه ای داخل اون حریم خصوصیش حضور دارن که آدم نزدیکشو ناراحت میکنه. در عوض کسی که اجازه ورود هر غریبه ای رو به حریم خصوصیش نمیده احتمال خیلی زیاد حساسیت کمتری نسبت به حضور فرد نزدیکش داره، با توجه به شرایط الان جامعه (خارج : ارتباط با جنس مخالف - جامعه ما : ارتباط با جنس مخالف، دورویی و تزویر، دروغ گفتن) شخص دومو ترجیح میدم
اتفاقا منم میخواستم یه تایپیک بزنم با این مضمون دختری که از شبکه های اجتماعی استفاده بیش از حد داره نمیگم آدم بدیه، اما چقدر احتمال داره به مرور ارتباط خارج از عرف با غیرهمجنس یا ارتباط عادی بیش از حد با جنس مخالف تو همین حریم خصوصیش ایجاد بشه؟؟!
حریم خصوصی تعاریف زیادی داره، تا به حال به این فکر کردیم به عنوان مثال من یه کار خیر انجام میدم اما دوست ندارم کسی ازش سر در بیاره، اما اگه کسی متوجه اون بشه بیشتر از قبل عاشق من بشه و روم حساب کنه، نه اینکه تا فهمید ناراحت بشه! حداقل میتونه حساسیتی ایجاد نکنه مثل مسایل خانوادگی
فکر میکنم تو عرف جامعه حریم خصوصی یعنی پنهان کاری خطاهای خودمون
حریم شخصی باید مثل یه در نیمه باز باشه تا خود فردی که میخواد وارد بشه متوجه باشه اینجا به بعد حریم خصوصیه، اما نباید درو بست تا شخص مجبور بشه به زور درو باز کنه!! (با لگد)

علاقه مندی ها (Bookmarks)