سلام خانوم صبا
با آرزوی حالی خوش و پایانی خوش برای فرجام کار شما.
پستهای دوستان و مخصوصا مریم عزیز رو که میخونم حسرت میخورم. حسرت راهنماییهای زیبا و عدم گوش دادن و توجه شما.
اگر شما یکبار دیگه از اولین پستتون شروع کنید به خوندن متوجه خامی بیش از حد خودتون میشید. تلاش بی ثمر و خسته کننده ای که نه تنها خودتون بلکه همسرتون رو هم آزار میده.
اونجوری که من متوجه شدم و پاسخ شما بعد از پست دوستان رو خوندم به این نتیجه رسیدم که شما پستهایی که باشما قاطعانه برخورد شده رو پاسخ نمیدید ولی پستهایی که از درجه اهمیت کمتری برخوردارن رو پاسخ میدید. ضمن عذرخواهی از همه عزیزانی که زحمت پاسخ دادن رو کشیدن،حرف من مربوط به عملکرد صبا است،نه نادیده گرفتن زحمت عزیزان.
خانوم عزیز شما کلافی رو باز کردی و دور خودت پیچیدی که ایمان دارم پایان خوشی نخواهد داشت. تمام تلاش شما فقط رفتن سر زندگی بود تا عید؟؟؟ حاصل نشد. تلاش شما امدن اقا به عروسی خواهرتون؟ حالا اگه شد و اومد من مطمینم شما با رضایت خاطر از فرصت استفاده میکنی و میری سر خونه زندگیت و این تاپیک رو از یاد میبری... چندسال بعد تاپیک جدیدی گذاشته میشه:بالاخره تموم شد... من موندم و یک دنیا حسرت!!!!
صبای عزیز تو با تمام این کارها ارزش خودتو پایین آوردی و به همسرت رگ خوابت رو نشون دادی.
عزیز من چقدر دوستان بهت گفتن از واسطه و پیام خودداری کن. تنها حرفت بعد از توصیه دوستان نشون دادن این بوده که تونستی مثلا پیام ندی....
شما که گوییا وضع مالی خوبی دارید. دنیا خالی از یک جفت کفش بود؟ باید حتما همون کفش رو میپوشیدی
فرمودید که اقا دستشون باز نیست و ماهی صد تومن به شما میدن. اون وقت همچین کسی مهریه بده اونم به شما؟
خانوم صبا شما الان 25سالتونه. بر اساس کدوم ذهنیت بلند شدید رفتی ختم دایی اقا. چرا وقتی نمیتونید بگید که دلیل عقلانی قاطعانه ای ندارید، از احتراگ مایه میزارید؟ دقیقا به احترام چه کسی رفتید؟ به احترام مردی که شما رو از خونش بیرون انداخت و تا دوماه شما کلید خونه خودت رو نداشتی؟ به احترام مردی که شما رو به بهانه های واهی و بچگانه کتک زده؟ شما متوجه هستید که همسر شما به دهه 50تعلق دارن و الان ما در دهه 90 به سر میبریم. چرا رفتار ایشون رو جوری جلوه میدید که سن ایشون رو تحت شعاع قرار میده و به این فکر نمیکنید که این رفتارها برای یک فرد 34ساله واقعا جای تعجب داره.
خدا میدونه دلیل تعویض مجدد قفلش این باشه که شما بعدا نتونید علیه ایشون حرفی بزنید چون دوباره قفل رو سر جاشون گذاشتن.
شما چطور روی مردی حساب میکنید که قفل خونه روبه روی شما بسته و هیچ صحبتی مبنی بر پشیمونی نداشته. این آقا اونقدر به خودش ایمان داره که حق رو به خودش میده که جواب سلام همسرش رو نده اما با یک نگاه از پشت شیشه وادارش کنه دلش برای همچین مردی تنگ بشه. اونقدر به خودش ایمان داره که بیان کنه سر کار نرید و ... و .... و...
لطفا قطعه های پازل زندگیتون رو درست کنار هم بچینید تا بتونید این معما رو حل کنید.
خانوم....
رفته گوشی وابردار خریده...این دیگه چه مدله؟ مدام آن و آف بودن شمارو چک میکنه؟؟؟؟!!!!
خانوم همه دیگه وایبر دارن. و راهی برای فهمیدن این مساله وجود نداره که نشون بده چه کسانی مدام شما رو چک میکنن.ولی راهی هست که نشون بده شما چه کسانی رو مدام چک میکنید... شاید ایشون هم به دنیای مجازی وارد شدن تا به شما نشون بدن که چقدر بدون شما بهشون خوش میگذره.
چون ظاهرا و اونجوری که خودتون قید کردید: ایشون از میزات علاقه شما آگاهن و شمایید که بهشون نشون دادید نگران طلاقید. پس دلیلی نداره ایشون شما رو چک کنن...
نه هدف من و نه هدف هیچ کدوم از دوستان این نیست که نقایص نوشتار و تضادگفتار شما رو بهتون یادآوری کنیم و بهتون بگیم که این تاپیک متعلق به شماست و ما برای حل مشکل شما به این تاپیک سر میزنیم. لطفا کمی به عزیزانی که بهتون راهنمایی میدن احترام بگذارید. با این روند تاپیک شما به زودی بسته میشه. و متعاقبا معلوم نیست چطور زندگیتون...
امیدوارم که نام کاربریتون رو به خاطر بسپارید و فراموش نکنید راهنمایی دوستانم رو...
منتظر خبرهای خوب شما هستیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)