سلام
چه خبر !؟
1: اعتمادسازی
اعتماد یه چیز قراردادی یا ذاتی نیست بلکه اونو باید از راه آزمون و مشاهده به دست آورد. هر چند خودم این رو نوعی تجسس می دونم و خیلی پسندیده نمیدونم ولی به هر حال یه راه تحقیقه، شاید راحتترینشم باشه. ولی این اعتماد سازی و شایدم آشنایی با لایه های فکری فرد میتونه یکی دو بار در سال با اجازه ی صاحب وسیله باشه نه روزی 10 بار و هر 365 روز سال . ضمنا وقتی آدم چیزی برای مخفی کردن نداره یا مورد خاصی نیست، میتونه اونا رو از حریم خصوصیش خارج کنه حداقل برای همسرش. مطمئنا چاشنی انفجاری هسته ای تو گوشیت آزمایش نمی کنی که!، پس نیازی نیست حساسیت بیش از حد داشته باشی.البته درک می کنم بعضی چیزا شخصیه مثل ایمیل که حتی اگه خالیم باشه بازم دوست نداریم( حداقل خودم) کسی بره سراغش، ولی همسر رو میشه مستثنی کرد و برای دفعات محدود بهش اجازه داد حتی اگه تصادفی و سرزده بخواد محتوای اون رو بخونه.
2: شکاکی و بد بینی
اگه فرد دائم بخواد سرش تو موبایل همسرش باشه، دچار شکاکیه و نوعی انحصار طلبی و مالکیت خواهی روی اون داره. اگه مورد مشمول این بند میشه خیلی خطرناکه چون اگه ممانعت کنی که دیگه هیچی، اگرم در اختیارش بذاری اون بازم یه سناریوی ذهنی برای بدبینی در ذهنش می سازه. اعتماد به نفس پایین یکی از ویژگی این افراده.
3: تربیت و اختلاف فرهنگ
اینو خودم دیدم، یه سری افراد هستند اصلا دنبال این می گردند یه کیف پولی، موبایلی چیزی از یه جایی پیدا کنند و برند توش کنکاش کنند. واقعا نه خجالت میکشند نه اونو مشکلی می دونند حتی تعجب می کنند چرا دیگران این کارو نمی کنند! البته شدت و ضعفش متفاوته. اگه موردت جزء این گروهه شاید با صحبت کردن بتونید یه مقدار به هم نزدیک بشید البته بستگی به پذیرش طرفین داره شاید با یه مقدار نرمش اختلاف حل بشه البته نوع غیر قهرمانانش کافی به نظر میرسه!
4: قائل نبودن به مفهوم حریم خصوصی
به نظرم این موردم خطرناکه، چون اصلا فرد به تشکیل یه خانواده ی مستقل و ایجاد یک واحد جدید اعتقادی نداره چون اصلا حریم خصوصی خانواده رو نمیدونه چیه ( دیگه چه برسه به حریم فردی) و می خواد وابستگیش رو به خانوادش حفظ کنه. نتیجه این میشه که بروز هر اختلافی رو به خانواده ها می کشونه که به نظرم این بدترین چیز ممکنه. به نظر من بیشتر از اینکه نگران پستای همدردیت باشی اینو بررسی کن چون شایع تره و البته دردسر آفرین.
5:موارد ضروری
مثلا فرض کن رفتین مهمونی ، همسرت گوشیشو جا گذاشته بعد برای چند لحظه ازت درخواست میکنه مال خودتو بهش بدی که بره تو اینترنت. به نظر من برای همچین مصارفی در اختیار دادن این ابزارها هیچ منعی نداره چون فرد به قصد جستجو تویه فایلای خصوصیت موبایلتو نمیگیره. حالا ببین این سناریو رو میتونی بپذیری یا با اینم مشکل داری؟
تاکیدم بیشتر رو بررسی مورد 4 هست.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : شنبه 15 فروردین 94 در ساعت 00:53
دلیل: اصلاح فعل
علاقه مندی ها (Bookmarks)