سلام دوستای خوبم ک وقت گذاشتید و بی منت و بی قضاوت جوابگوی من بودید....به خصوص ممنون از حامد عزیز که وقت گذاشته بودن و متن طولانی برام نوشته بودن و بسیار تاثیر گذار....
من هر چی گفتین رو چند بار مطالعه کردم و مطالب آقا کامران هم پیگیری کردم...
بچها من میدونم کارم خیلی اشتباهه .ولی می خوام روزه دل بریدن بگیرم....خداییش انقدر سخت و کشندست که فقط خدا میدونه...من امروز بش گفتم بیا جدا شیم و در ی جلسه حضوری در شنبه رسما در موردش ب توافق برسین...بنده خدا خیلی ناراحت شد ولی خودش گفت پس برانکه ببینی میتونی تحمل کنی یا نه دیگه تا شنبه ب من س نده....ای خدا چ سخته....ولی کمکم کنید تنهام نذارید ...دلم می خواد جدا شم...با من بمونید و من رو نصیحت کنید..خدا نصیب نکنه دارم میمیرم دلم می خواد شنبه شه....
اقا کامران چه جوری یهو کات کردی...مگه میشه یهو....مگه سیگاره؟؟؟؟در ضمن اقا کامران این که میگی خدا جنس مرد رو میشناخته و بس اجازه داده با چند زن باشه ب خاطر نیازهاش مسخره ترین چیزه که شنیدم....چون من که زن هستم ب شدت نیاز رو احساس می کنم ولی خداوند ب خاطر مسایل دیگه زن رو نهی.کرده...بگذریم....
کمکم کنید بمونم رو تصمیمم...خودم این کارو نهی کردم سرم اومده ب خاطر همین حسم اینه که شیطان تو وجودم رفته که نمیذاره تمام کنم....

علاقه مندی ها (Bookmarks)