سلام.
بازم قضیه مهم به دل نشستن مطرح شد
من برخلاف بقیه دوستان میخوام نظر بدم.به نظر من اولین پسند باید پسند ظاهری باشه هر چقدرم بگیم طرف مقابل کلی محاسن اخلاقی و اجتماعی داره تا وقتی نتونیم از نظر ظاهری پسندش کنیم در آینده مشکل ساز خواهد شد.
پسند ظاهری و به دل نشستن یعنی اینکه از همون لحظه اول که طرفو می بینید تا حداکثر 24 بعدش یه حس خوب نسبت بهش پیدا کنید و اگه 24 ساعت رو رد کردید و همچنان در مورد ظاهرش تردید داشتید یعنی اون طور که باید به دل شما ننشسته.به دل نشستن یعنی اینکه پیش خودت فکر کنی اگه این همسرم بشه دوس دارم دستشو بگیرم،ببوسمش،باهاش رابطه نزدیکی داشته باشم و...یعنی یه کششی نسبت بهش داشته باشی.
بازم میخوام برخلاف بقیه دوستان نظر بدم.من بعید میدونم دختری که مثلا تو محیط کارش یا دانشگاه خیلی ساکت و خجالتی بوده باشه بعد از ازدواج بتونه با شوهرش به حد کافی شیطنت و شوخی و بگو بخند داشته باشه یا شایدم من دارم اشتباه میکنم ولی اون چیزی که من بین دوستام دیدم این طوری بوده.دخترایی که در عین داشتن حیا ولی به حد کافی تو بحثای دانشگاهی شرکت میکردن با همکلاسیای پسر خوش برخورد بودن و گاهی هم شوخیای مودبانه بینشون بوده اینا تو ازدواج هم واسه همسرشون شیطنت های دخترونه رو داشتن و برعکس دخترایی که همیشه ساکت و اخمو بودن بعد از ازدواج هم به خانم هایی خیلی ساکت و آروم و حرف گوش کن تبدیل شدند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)