سلام برادر عزیز
تاپیکتون سرشار از نصایح دوستان هست ولی گویا خودتون دشمن درجه یک خودتون هستید
قطعا ضربه ای که شخصا و رسما دارید به اینده و جوونی خودتون می زنید بسیار مهلک تر از جدایی همسرتون از شماست
چرا با خودت سر جنگ برداشتی
راستش دوستان مهرااد که بسیار کامل و نادیا جان بسیار به جا گفتن
گویا کتابی رو هم که بهتون معرفی کردم رو هم نادید گرفتید ولی تجربه شخصی خودم رو بگم این کتاب خیلی خیلی به درد من خورد
در مورد حرف های اهالی و خویشان که می گید همش به قولی بهتون سر کوفت می زنن
تا خودتون اجازه ندید این حرف ها بهتون ازار نمی رسونه " این حرف ها به نظر من بیشتر تو ذهنتون تکرار می شه " اخه انگار گفتید که 9 ماه از جداییتون می گذره و خواه نا خواه توی خانواده ها کم رنگ می شه و کلا بعد چند ماه فراموش می شه
به نظر شما که ادم عاقل و بالغی هستید
من یک کاسه زهر کشنده بیارم و به اجبار بخوام به خوردتون بدم ایاتسلیم می شید ؟
مطمئنا نه
برای حرف های منفی و حرف هایی که روحتون رو مسموم می کنه هم همین راهکار رو در پیش بگیرید
زیر بار حرف منفی و مسموم نرید
اگر کسی گفت برای زنت ماشین خریدی و اسکی و دانشگاه و...
در جوابش بگید من از صمیم قلبم این کار رو کردم و راضی هستم
همونطورکه مهراادعزیز گفت
همه ادم ها مثل هم نیستند یکی مثل شما و من از صمیم قلب برای یکی مایه می گذاریم و کسانی هم هستند که الویت زندگیشون خودشون هستند و فقط خودشون برای خودشون مهم هستند
ولی خب یه صفتی هست به نام قدر دانی که شخص حداقل قدر دان زحمات طرف مقابل باشه و این همه محبت رو نگذاره به پای سادگی و اینکه طرف رو پله ترقی خودش کنه
دوست عزیز
خیلی جوونی ،
جوونی خودت و روح و روان خودت رو به خاطر کسی که قدرت رو ندونست تباه نکن
comment :
راستش خیلی دلم برای انسان هایی که خوب هستن ولی خوبی نمی بینن می سوزه
برای امید ها و ارزو هایی که یک نفر داره
برای تلاش یک نفره کسی که به هیچ جا نمی رسه
دلم برای این می سوزهکه فرد بعد از این به این نتیجه می رسه خوب بودن خوب نیست ، بد بودن بهتره چون حداقل دلت کم تر می شکنه

بزرگی هیچ قلبی نباید باعث دلسوزی باشه عزیز. این حقارته که جای دلسوزی داره. معمولا ادمهای بزرگ مستقل از محیط عمل میکنند. رفتار نادرست دیگران باعث شک کردن به خودشان نمی شود. باعث نمی شود که انها در این راه تغییر رویه بدهند. ( این پستم اصلا به همسر اقای برمودا مربوط نمیشه)

علاقه مندی ها (Bookmarks)