به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    فی الواقع پست مصباح الهدی عالی بود. خیلی مطالبو به درستی اشاره داشتن و به دردتون میخوره. در کل بعد فروکش کردن احساست شدید اولیه رابطه به منطق کشیده میشه و بهتره تماتم سنگها همین اول کار وا کنده بشه. از خوندن تمام پستهاتون جمعانتیجه گیریم لینه خانم ساشا که:
    1- تفاوتهای شخصی بینتون بیشتر از اشتراکاتتونه
    2- ایشون رو مواردی کلیده که برای شما پذیرفته نیست
    3-فرهنگ اقتصادیتون فرق داره (ایشون به دنبال ی زندگی ساده کارمندیهکه زن و مزد با هم کار کنن بریزن تو ی کاسه مشترک (البته بماند که تو ابن اوضاع اقتصادی میتونه تز بدی نباشه وخیلی ها الان اینطوری زندگی میکنن!) ولی شما هنوز نیومده دارین با دامادای فامیل سنگ مقایسه را میندازین(خیلی کارتون غلطه)
    4-شمانوعی حس خودبرتر بینی داری که بخاظر اختلاف تحصیلیتونه و قطعا در طول زندگی مشکل ساز میشه

جمع بندی: اگه نمیتونین خودتون را تغییر بدید (بخصوص در مساله حجاب) این مورد را فراموش کنید و به اون آقایی که قرار ه تابستون میاد فکر کنید

توصیه: اگه دلتون با ایشونه ی مدت جدایی بندازید و همش با خودتون فکر کنید. الان من از لابلای صحبتهای شما بیشتر بوی هوس وجذب شدن به ایون بخاطر کشش های جنسی میبینم نه اون علاقه به تشکیل خانواده را که این هم مهمون 6 ماه اول بعد از ازدواجه

اما ی سخنی هم با مصباح الهدی دارم. پیشاپیش عذر میخوام خانم مصباح. در کل با شما موافق بودم و چندتا نقدم دارم که فکر میکنم فکر کردن بهشو نبرای ساشا هم خالی از لطف نباشه.

سلام
    ممنون آقای کامران..... بله دیدگاهم راجع به پسرهای" به اصطلاح" مذهبی بود.......
    صحبتهاتون را خیلی دوست داشتم. یعنی واقعا دوست داشتم یه پسر مذهبی یا حتی تعداد زیادی بیان بگن که نه ما به ازدواج این شکلی نگاه نمی کنیم...
    خیلی ممنون که گفتید.
    راجع به این آقا هم قضاوت نمی کنم.راست می گید الان که پاسخ هایش به ساشا را خوندم دیدم نیتش خوبه... ولی بنده خدا داره راه را اشتباه می ره... یعنی نیتش را داره اشتباه پیش می بره...

او فکر می کنه ساشا را می تونه تغییر بده. و فکر ساشا اشتباهه . البته واقعا بعضا فکرش اشتباهه.به خصوص قسمت مادیات.
    من نگفتم حتما این آقا ساشا را "فقط" به خاطر قیافه می خواد.و منافقه و... حرفام کاملا کلی بود.
    ولی الان هم که صحبتهای اون آقا را می خونم می بینم عامل بسیار مهمی که این آقا به ساشا علاقه مند شده؛ قیافه ساشاست!!! عامل اصلیش همین بوده... چون از زیبایی ساشا هم خیلی حرف زده! و گفته بدون آرایش زیباتری! و اینکه اصلا هیچ کدوم از عقاید ساشا را قبول نداشته... کل طرز فکرش را غلط می دونسته... الان مگه ما شخصیت خودمون تشکیل شده از عقایدمون نیست؟

اگر ساشا به نظرش جذابیت ظاهری نداشت؛ چقدر این آقا می تونست ساشا را دوست داشته باشه؟ و خود ساشا را بخواد؟
    **شاید سوال اصلی را بهتر بود و یا مودبانه تر بود اینگونه مطرح می کردم چقدر میشه روی علاقه ای که قسمت اصلیش را جذابیت ظاهری تشکیل داده(که ناپایداره) تاکید کرد و چرا برخی آقایون به ظاهر مذهبی این قدر ساده به این مساله مهم ازدواج نگاه می کنند و این قدر راحت جذب ظاهر زیبا می شن...

و این موضوع گاهی در جامعه دختران مذهبی مشکل ایجاد کرده!
    چرا که خیلی وقتها (نه همیشه)هم کفو یه دختر مذهبی از دایره انتخابش خارج میشه و می ره با غیرهم کفو خودش از نظر اعتقادی ازدواج می کنه که مذهبی نیست ولی خوشگله.....
    و این گاهی سبب میشه یه دختر مذهبی به اشتباه برای ازدواج به آرایش و بی حجابی روی بیاره(برخلاف اعتقاد قلبیش...که من به این دختران "به ظاهر" مذهبی هم می گم خیلی اشتباه می کنند که این گونه دینشان را استدلال می کنند و شوهرشون را انتخاب(!!!) .

****یه عده بی حجاب می شن با این استدلال که شوهر می خواهم.... یه عده با حجاب می شن با این استدلال که شوهرم می خواهد.... در هر دو صورت عقیده ای که بر اساس یه نفر متغیر دیگه(به نام شوهر!!!) باشه اسمش عقیده نیست و ارزشی نداره.****

و اون آقایی که بعد ازدواج همسرش این جوری بر اساس چنین استدلالی باحجاب میشه نمی دونم چقدر می تونه روی حجاب خانمش ارزش واقعی بذاره. (و سوء تفاهم نشه من اینجا در واقع به دختران به ظاهر مذهبی هم انتقاد جدی دارم)
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

sasha (یکشنبه 24 اسفند 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 25 اسفند 93), کامران (دوشنبه 25 اسفند 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 تیر 94 [ 16:17]
    سطح
    10
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 18 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    ***شاید سوال اصلی را بهتر بود و یا مودبانه تر بود اینگونه مطرح می کردم چقدر میشه روی علاقه ای که قسمت اصلیش را جذابیت ظاهری تشکیل داده(که ناپایداره) تاکید کرد و چرا برخی آقایون به ظاهر مذهبی این قدر ساده به این مساله مهم ازدواج نگاه می کنند و این قدر راحت جذب ظاهر زیبا می شن...

***یه عده بی حجاب می شن با این استدلال که شوهر می خواهم.... یه عده با حجاب می شن با این استدلال که شوهرم می خواهد.... در هر دو صورت عقیده ای که بر اساس یه نفر متغیر دیگه(به نام شوهر!!!) باشه اسمش عقیده نیست و ارزشی نداره
    سلام
    شما که خودتون ژنتیک خوندین(اگه اشتباه نکنم) دیگه چرا. خوب اقایون مذهبی هم اول اقا هستن بعد مذهبی و دوست دارن ژن های خودشونو در کنار یک ژن مورد پسند بگذارن و بقا پیدا کنند.سوالی که اینجا هست اینه که اسلام دینیه که بر اساس فطرت و طبیعته چرا باید به مردان بگه یا زیبایی رو انتخاب کن یا طینت خوب رو. البته اسلام این رو نمیگه و این برداشت شماست..
    ستاره های دوم هم ، ببخشید مگر شما خدا هستید که نشستید و کار این افراد رو قضاوت میکنید و میگین بی ارزشه؟ میدونین چقد تو جامعه فعلی ما مذهبی نماها با همین حرفا دل مردمو شکوندن و اونارو از مذهب بری کردن؟ شما که نیت تون پاکه و تحصیلکرده این نباید به این موارد دامن بزنید.

4. 2 کاربر از پست مفید morva تشکرکرده اند .

sasha (یکشنبه 24 اسفند 93), بهار.زندگی (پنجشنبه 18 تیر 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط morva نمایش پست ها
    سلام
    خوب اقایون مذهبی هم اول اقا هستن بعد مذهبی و دوست دارن ژن های خودشونو در کنار یک ژن مورد پسند بگذارن و بقا پیدا کنند.سوالی که اینجا هست اینه که اسلام دینیه که بر اساس فطرت و طبیعته چرا باید به مردان بگه یا زیبایی رو انتخاب کن یا طینت خوب رو. البته اسلام این رو نمیگه و این برداشت شماست..

ستاره های دوم هم ، ببخشید مگر شما خدا هستید که نشستید و کار این افراد رو قضاوت میکنید و میگین بی ارزشه؟ میدونین چقد تو جامعه فعلی ما مذهبی نماها با همین حرفا دل مردمو شکوندن و اونارو از مذهب بری کردن؟ شما که نیت تون پاکه و تحصیلکرده این نباید به این موارد دامن بزنید.

سلام morva جان

این استدلالی که "همه" ازدواج را براساس بقا و ادامه نسل و ژن بدونیم به نظر من در مورد انسانها صدق نمی کنه. اساسا به نظرم انسان یه بعد حیوانی داره همونی که تو می گی که براساس زیستشناسی میل جنسی و بقای یک سری ژنهاست و من با این بعد مخالف نیستم. با این مخالفم که "هدف" ازدواج این بعد قرار بگیره عزیزم... هدف نهایی این نباید باشه به نظرم.

واقعا هدف یک انسان از ازدواج خیلی باید از سایر موجودات فرق داشته باشه...

و مورد دوم اینکه من کی آنها را قضاوت کردم.... من اصلا قضاوتی نکردم. ببین من دارم اینو می گم. دقت کن:
    یه آقایی می خواد خانمش محجبه بشه خب؟ (آن هم در ظاهر.که به نظر من می تونه ریا هم بشه)
    حالا این خانم به خاطر شوهرش ( نه به خاطر خدا) محجبه بشه؛این حجاب به نظر من اسمش حجاب (همان حجاب واقعی)نیست! این ظاهریه... این ارزشی نداره... به این نمی تونیم بگیم عقیده! چون عقیده باور درونی آدم هاست! نه اینکه از روی چیز دیگه ای به وجود بیاد...

من این جوریشو می گم ارزشی نداره.نمی دونم الان تونستم منظورم را برسونم یا نه... نگفتم کلا انسانهایی که عقیدشون یه جور دیگه است ارزش ندارند. گفتم انسانهایی که عقیدشون را بر اساس یه متغیر دیگه و بدون فکر انتخاب می کنند این عقیدشون( دقت کن می گم عقیدشون) ارزش عقیده ای نداره.چون از درونشون نیست.هرچند در ظاهر خیلی هم موجه و محجبه باشند.به این نمی گن عقیده اصلا.
    و الا اصلا عقیده کسی به من ربطی نداره.و کسی که صادقانه عقیده اش را می گه و خود واقعیش هست را بیشتر قبول دارم و به هر عقیده ای احترام می ذارم.تا اینکه "ظاهری"داشته باشیم ولی باطنش را نفهمیم برای چیه... اصلا حجاب بدون باطن را من قبول ندارم .

اما از اون طرف هم بله ممکنه خانمی همون طور که آقای حامد در پست بالا خیلی قشنگ توضیح دادند(که من بعدا خوندم و خیلی خوشم اومد) بعد از ازدواج از درون متوجه بشه و عقیده اش تغییر کنه. باز این خیلی متفاوته از اینکه بدون باور آدم یه کاری را انجام بده.

امیدوارم این دفعه منظورم را درست رسونده باشم.
    عقیده شما هم محترمه و قصدم به خود عقیده کسی نبود. نیتم به انتخاب افراد براساس اختلاف عقیدشون بود که توجیهات اشتباهی برای این اختلافات آورده میشه. که داشتم توضیح می دادم چرا این توجیهات اشتباهه به نظر من.

***و در ضمن اگر دقت کرده باشی جمله ای که از متنم انتخاب کردی را در نقد دختران "به ظاهر"مذهبی که این گونه استدلال می کنند گذاشته ام. مشخصه چنین استدلالی اشتباهه.اشتباه نیست؟
    موفق باشی
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : یکشنبه 24 اسفند 93 در ساعت 17:05

6. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

sasha (یکشنبه 24 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)