سلام
ممنون آقای کامران..... بله دیدگاهم راجع به پسرهای" به اصطلاح" مذهبی بود.......
صحبتهاتون را خیلی دوست داشتم. یعنی واقعا دوست داشتم یه پسر مذهبی یا حتی تعداد زیادی بیان بگن که نه ما به ازدواج این شکلی نگاه نمی کنیم...
خیلی ممنون که گفتید.
راجع به این آقا هم قضاوت نمی کنم.راست می گید الان که پاسخ هایش به ساشا را خوندم دیدم نیتش خوبه... ولی بنده خدا داره راه را اشتباه می ره... یعنی نیتش را داره اشتباه پیش می بره...
او فکر می کنه ساشا را می تونه تغییر بده. و فکر ساشا اشتباهه . البته واقعا بعضا فکرش اشتباهه.به خصوص قسمت مادیات.
من نگفتم حتما این آقا ساشا را "فقط" به خاطر قیافه می خواد.و منافقه و... حرفام کاملا کلی بود.
ولی الان هم که صحبتهای اون آقا را می خونم می بینم عامل بسیار مهمی که این آقا به ساشا علاقه مند شده؛ قیافه ساشاست!!! عامل اصلیش همین بوده... چون از زیبایی ساشا هم خیلی حرف زده! و گفته بدون آرایش زیباتری! و اینکه اصلا هیچ کدوم از عقاید ساشا را قبول نداشته... کل طرز فکرش را غلط می دونسته... الان مگه ما شخصیت خودمون تشکیل شده از عقایدمون نیست؟
اگر ساشا به نظرش جذابیت ظاهری نداشت؛ چقدر این آقا می تونست ساشا را دوست داشته باشه؟ و خود ساشا را بخواد؟
**شاید سوال اصلی را بهتر بود و یا مودبانه تر بود اینگونه مطرح می کردم چقدر میشه روی علاقه ای که قسمت اصلیش را جذابیت ظاهری تشکیل داده(که ناپایداره) تاکید کرد و چرا برخی آقایون به ظاهر مذهبی این قدر ساده به این مساله مهم ازدواج نگاه می کنند و این قدر راحت جذب ظاهر زیبا می شن...
و این موضوع گاهی در جامعه دختران مذهبی مشکل ایجاد کرده!
چرا که خیلی وقتها (نه همیشه)هم کفو یه دختر مذهبی از دایره انتخابش خارج میشه و می ره با غیرهم کفو خودش از نظر اعتقادی ازدواج می کنه که مذهبی نیست ولی خوشگله.....
و این گاهی سبب میشه یه دختر مذهبی به اشتباه برای ازدواج به آرایش و بی حجابی روی بیاره(برخلاف اعتقاد قلبیش...که من به این دختران "به ظاهر" مذهبی هم می گم خیلی اشتباه می کنند که این گونه دینشان را استدلال می کنند و شوهرشون را انتخاب(!!!) .
****یه عده بی حجاب می شن با این استدلال که شوهر می خواهم.... یه عده با حجاب می شن با این استدلال که شوهرم می خواهد.... در هر دو صورت عقیده ای که بر اساس یه نفر متغیر دیگه(به نام شوهر!!!) باشه اسمش عقیده نیست و ارزشی نداره.****
و اون آقایی که بعد ازدواج همسرش این جوری بر اساس چنین استدلالی باحجاب میشه نمی دونم چقدر می تونه روی حجاب خانمش ارزش واقعی بذاره. (و سوء تفاهم نشه من اینجا در واقع به دختران به ظاهر مذهبی هم انتقاد جدی دارم)

)
بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)