سلام ،خانم زندگی موفق ؛من تمام تاپیکهای شما رو خوندم از چی میترسی؟اگه یک خانم خانه دار بدون مهارت بودی به شما حق میدادم که بترسی،ولی شما که تجربه اداره دو شرکت رو داشتید مطمئنا" باز هم میتونی .فکر میکنی مردیکه این برخوردهای توهین امیز رو داره درشان شماست؟ایا برای دختر شما این زندگی بد اموزی نداره؟رو زندگی ایندش ونحوه برخورد با همسرش تاثیر نمیذاره؟شایدلازم باشه با عزت نفس بیشتری برخورد کنید.زن ومرد با هم پیمان میبندند کهبا هم زندگی کنند ودر این زندگی پشت هم باشند وقتی یکی زیر پیمان زد ان هم اگاهانه طرف مقابل با صبر به کجا میخواهد برسد؟دوست دختر که دارد ،تنها در شهر دیگر که میماند ،3سال است که با شما مهمانی نرفته سومین عید است که شما هم غمنامه مینویسی.به کجا میخواهی برسی؟پیشنهاد میکنم تاپیک فروردین 92 رو بخونید محتوای اون با الان چقدر فرق کرده؟به نظر من شما باید تاپیک بزنی چگونه خودم را وروحیه ام را بسازم ؟چگونه واقعیت را بپذیرم؟من متخصص یکی از رشته های پزشکی هستم و به عینه میبینم که هورمونهای ناشی از اضطراب چی به سر جسمت میاورد .خودت رو دوست داشته باش ،حتما"ورزش کن ،حتما"مراقبه کن ،پیاده روی برو ،به خدا توکل کن.وخودت رودست کم نگیر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)