باسلام
نمیدونم کار درستی کردی یا غلط،ولی با توجه به حرفهای شما در مورد اون اقا فک نکنم ایشون شخصی بوده باشن که به نماز خوندن یا نخوندن،روزه گرفتن یا نگرفتن شما گیر بدن.
من خودم آدم مدهبی هستم،واجبات رو بجا میارم ولی از معیارهای همسر ایندم این نیست که ایشون نماز بخونه یا روزه بگیره،حجاب مهمه و از معیارامه...دوست ندارم دیگران به چشم یک...به خانومم و من نگاه کنند ولی نماز و روزه و...امری کاملا شخصیه.
آدم مذهبی تا مذهبی داریم،مذهبی خشک و افراطی،بدون انعطاف و مذهبی انعطاف پذیر و باحال،نمیشه ادم هارو به دو گروه مذهبی و غیر مذهبی تقسیم کرد...
حرفایه شما در مورد اون اقا بنظر من گویایه فردی مذهبی انعطاف پذیره...از مذهب درک سطحی ندارن وفقط صرفا بهش عمل کنن بدون هیچ انعطافی.طوری که گفتین برخوردشون اینو نشون میده...
این هم مدنظرت باشه که اعمالی مثله نماز مانند بقیه اعمال نیست،شما اگر ی مدت از روی بی میلی هم انجام بدی مطمعن باش جذب میشی...اینو به چشم خودم دیدم.
میشه آدم تغییر کنه بخاطر کسی که دوسش داره فقط زمان لازمه،اگر کسیو دوست داشته باشی،واقعا دوسش داشته باشی،اخلاق و رفتار و باورهای اون شخص هم برات دوست داشتنی میشه طوریکه اگر بعد از مدتی او نباشه میبینی تو اون شدی!کپی برابر با اصل...
پس چی بهتر ازین که مثله کسی بشی که قلبا قبولش داری...
هر کاری یا حکمت است یارحمت...
با ارزوی توفیقات روز افزون

علاقه مندی ها (Bookmarks)