سلامی دوباره۰ بر اساس تجربه ای که دارم متاسفانه باید بهتون بگم که موارد مشابه رفتار همسر شمارو توی خیلی از آقایونی که طولانی مدت از همسر و خونه خودشون دور هستن به کرات دیدم۰ آقایون توی این شرایط فکرشون بیشتر به موضوعات انحرافی خطور میکنه و دنبال سرگرمی و هیجان جدید با شخص دیگه ای هستن۰ حالا بمونه که همسر شما پیش زمینه این کار رو یجورایی داره (با توجه به اینکه فرمودید توی خیابون هم چشمش به خانمهای دیگه هست) متاسفانه شرایط شغلیش هم به گونه اییه که به این رفتارشون دامن میزنه۰فکر میکنم اگه هر روز میتونستن خونه باشن شرایط بهتر میشد و شما امکان بهتر کردن اوضاع رو میتونستید داشته باشید اما الان فهمیدن اینکه توی این مدتی که منزل نمیتونن باشن چه کارهایی میکنن چیزیه که شما فقط میتونید از خودشون جویا بشید و به گفته هاشون بسنده کنید حالا راست بگن یا دروغ خدا میدونه و خودشون۰ متاسفم که اینو میگم ولی من فکر میکنم که ایشون رابطه ای پنهانی دارند و دلیل سردی ایشون و توجه نکردن به شما همینه۰ البته این فقط نظر بنده است و امیدوارم اشتباه کرده باشم۰ آرزوی پیروزی دارم براتون بانوی عزیز۰
- - - Updated - - -
البته این رو هم عرض کنم که توی بیشتر این موارد رابطه جدی در میان نیست و بیشتر هدف آقایون همونطور که عرض کردم یه تجربه برای هیجان یا پر کردن تنهاییشون هست البته با این روش نادرست۰ و اغلب مواقع روابط به پیامک و مکالمات تلفنی محدود میشه۰اگه هر چه سریعتر شرایط کاریشون تغییر کنه خیلی بهتر میشه شرایط۰و رفتار شما هم قطعا توی پایان یافتن یا ادامه پیدا کردن این عمل آقا موثره۰

علاقه مندی ها (Bookmarks)