به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 مرداد 94 [ 09:55]
    سطح
    11
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 14 در 6 پست

Array
    سلام
    واقعا این صحبتهای دوستان ، منو امیدوار کرد. می بینم که هنوز هم کسانی هستن که بی چشمداشت به هم نوع خود کمک می کنن.
    باور کنید یه دلگرمی ساده بعضی وقتا جون یه نفر رو نجات می ده. راهنمایی های دوستان خیلی پرفایده بودن برام. خیر ببینید.

دوستان باشه. بازم صبر می کنم . ولی دیگه جایی نیست برم. حتی همکارام معرفی کردن هم نشد. هیچ موردی نیست و معلوم هم نیست باشه بعدا.
    ولی باشه صبر می کنم. برام دعا کنید. بلکه خدا خودش یک راهی رو باز کنه. منم سعی خودمو می کنم. انشاله راهی باز بشه .

فقط یه چیزی به خانم های مجرد (البته خاک پای اعضای این انجمن هم هستم) بگم که اگه از ظاهر آقا خوشتون نیومد آزادید نه بگید. اما از شما خواهش می کنم از صحبت آقا پسر در جلسه ی اول درباره شخصیت و نگرش او زود قضاوت نکنید.
    من خیلی چوب این قضیه رو خوردم. این مورد آخر رو که رفتیم خیلی خوشم اومد و توی اون چند کلمه ای که صحبت کردیم آدمیزاده دیگه زیاد اونطوری که دلم می خواست نتونستم حرف بزنم. بعضی جاها شاید پرت و پلا هم گفتم.
    هل کرده بودم. دست خودم نبود. با اینکه من از لحاظ اجتماعی میشه گفت خوبم و مطالعه دارم و ... ولی اینجا دیگه از دستم در رفت . ظاهرش یه جورایی روی من اثر گذاشت.
    می خوام بگه تو رو به خدا با حوصله بیشتری برخورد کنید. بعدا اگر خواستید اختیار دارید نه بگید. من شخصیتم طوریه که هر چند در برخورد اول می تونم با افراد صمیمی بشم اما به مرور زمان خودم رو بهتر نشون می دم و رفتارم در موقعیت هاس که منو نشون می ده. می تونم بگم 99 درصد دوستام منو قبول دارن و تایید می کنن. و این به مرور زمان ایجاد شده نه با چند کلمه حرف ابتدایی . ولی توی خواستگاری فقط یه برخورد ابتدایی نابجا یا ناخواسته همه چیز رو خراب می کنه.
    می خوام بگم چه بله گفتن و چه نه گفتنتون با شناخت باشه.
    ببخشید هدفم نصیحت نبود چون نه حالش رو دارم و نه در جایگاهش هستم . فقط اینو گفتم تا شاید به درد آیندگان بخوره.

من بازم از عزیزان تشکر می کنم. خیلی وقت گذاشتید. از منفی هزار اومدم بالای صفر .
    برام دعا کنید.
    ویرایش توسط nolife : یکشنبه 03 اسفند 93 در ساعت 18:02

2. 5 کاربر از پست مفید nolife تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (دوشنبه 04 اسفند 93), aloneman (یکشنبه 03 اسفند 93), بانوی آفتاب (یکشنبه 03 اسفند 93), بارن (یکشنبه 03 اسفند 93), سنجاب بازیگوش (دوشنبه 04 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)