نقل قول نوشته اصلی توسط setareh
سلام شيرين زبانم طاهره :كاملا با تو موافقم . سپاس
اخه بعضي مردها ( گفتم تسليم!!!! بعضي مردها) تا حليم نخوردند عقب عقب ميروند و وقتي چشيدن از هول حليم مي افتند توي ديگ .از قديم هم كه گفتند از نخورده بگير بده به خورده.
خدايا كمك كن تا جوانان ما، انهايي كه مجرد هستند به امر مقدس ازدواج تن دهند تا دينشان كامل گردد و زنانمان مطيع و مهربان ، مردانمان راضي و خشنود. «امين»
كجاش دين كامل مي شه؟!!! اميدوارم ديني كه با تحقير مردها كاملتر مي شه هيچ وقت كامل نشه! هر پستي رو من مي بينم ملت از اين حرف مي زنن كه زن بدون اجازه شوهرش چه اشكالي داره بره مسافرت!! چه اشكالي داره مهموني تنهايي بره و...خانومها -آقايون اينجا ايرانه. اروپا نيست. اروپا اگر مي بينيد زن هر كاري مي تونه كنه به اين دليله كه خرج ومخارج مشتركه. مرد وظيفش حمايت از زن نيست. نمي تونه زن بره پيش قاضي بگه شوهرم از من حمايت عاطفي نمي كنه من مي خوام طلاق بگيرمو مهريمو مي خوام!!
متاسفانه آقايون-متاسفانه آقايون-متاسفانه آقايون... ديگه دارم از شنيدن اين حرفها حالم خراب مي شه.....
تا كي اينقدر با احساساتي كه روزي سه بار عوض مي شه زندگي كنيم. "صبح دوستمون داره- بعد از ظهر متنفره ازمون- شب نمي تونه دوريمون رو تحمل كنه- آخر شب پشتشو به ما مي كنه" من الان يك انسانم. سرمو بالا مي گيرم. مثل يك انسان. من ديگه زنمو نمي خوام. به اين دليل كه داره با من رفتاري رو مي كنه كه حق يك حيووونه. مهريشم تا ريال آخر مي دم. اما به هر وسيله اي شده سعي در كاهش ترغيب جوانان به ازدواج خواهم داشت. ازدواج-ازدواج- مزخرف تر از اين كلمه هيچي نيست.
"به زنانتون كمك كنيد گوش كنيد.اونها احساسات واقعيشون رو نمي تونند بيان كنند. ""احساس كجا بود بابا. يك تماس من با مادرم زنمو تا سر حد بزرگترين دشمن خونيش از من متنفر مي كنه.
من با وجود اينكه مذهبيم واقعا از خدا براي گذاشتن همچين سنتي تعجب مي كنم. اون كه خوب مي تونست اين شرايط رو ببينه. واقعا مال الان نيست ازدواج.