به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 31 مرداد 04 [ 19:12]
    سطح
    96
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 817
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First ClassOverdriveSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    2,336

تشکرشده 1,642 در 598 پست

Array
    سلام

تاحالا خیلی جدی در مورد افکارت و اینکه بفهمی درسته یا نه باهاش حرف زدی؟ اگه نه میتونی یک روز توی هفته ازقبل بین خودت و خودش هماهنگ کنی،بهش اطلاع بدی که قصد دارم باهات صحبت کنم که شاید کمی هم طول بکشه ...و دراون ساعت در آرامش و سکوت و بدون بحث و جدل و درحالی که از قبل خودتو آماده کردی و حتی یادداشت هایی هم داری از مطالب به گفتگو بپردازین،انتظارات همدیگرو بگید و انتظارات همدیگرو بشنوید ،سوئ تفاهم هارو حل کنید واگر از جانب هرکدوم مشکلی جدی وجود داره درموردش از دیگری توضیح بخواهید .سعی کنید گفتگوتون شبیه جلسه محاکمه نباشه و هرکدوم زمان محدودی برای حرف زدن داشته باشه و دیگری در اون زمان فقط گوش بده و یادداشت کنه و نوبت خودش جواب بده .
    بدون اینکه عصبانی بشید به همدیگه فرصت ابراز بدید .
    درنهایت با چند جلسه گفتگوی سازمان دهی شده شما میتونید تصمیم درست تری بگیرید .یک مثال برات میارم:

سوال اشتباه: من توی گوشیت پیامای ناجور دیدم..آیا تو با کس دیگری درارتباطی؟ پاسخ واضح: نخیر تو اشتباه میکنی
    ایده ی من برای وادار کردن طرفت به جواب:
    ببین .... ! من با عشق و امید زیادی پا توی زندگیت گذاشتم.والانم دوس دارم برای حفظ زندگیم هرکاری کنم . ما زنا درمورد شوهرامون خیلی باهوشیم نیمخوام جواب بدی یا انکار کنی چون خیلی بیشتر از اون چه فکر کنی درمورد تغییراتت درک میکنم ...فقط دوس دارم بهم توضیح بدی ازنظر تو تا چه حد ارتباط داشتن با جنس مخالف پس از ازدواج مجازه؟ برحسب جوابی که میده سوالات بعدیت رو بامکث و آگاهی تنظیم کن و ازش بپرس.
    به جواباش به دقت گوش کن و وقتی به سرنخ ها رسیدی با سوالات منطقی اونو به چالش بکشون ...سعی نکن متهمش کنی یا بهش برچسب بزنی ...فقط گوش کن ...سوالات منطقی شما باعث میشه بالغ اون درارتباط باشما فعال بشه و درادامه راه هم به شما و هم به حفظ زندگیتون کمک بزرگی خواهد کرد.
    درکل هدف از این گفتگو این نیست که مجرم و بیگناه مشخص بشه بلکه هدف اینه که شما به اون فرصت بدی تا در رفتارش تجدید نظر کنه . البته شاید شما درظاهر تغییری نبینید ولی این گفتگوها میتونه بسیار طرف رو به فکر واداره ولی پس از مدتی اگر هم تاثیر نکرد شما اطلاعات باارزشی از این گفتگوها دارید که به تصمیم عاقلانه شما برای ادامه رابطه یا قطعش کمک خواهد کرد.

موفق باشید
    ویرایش توسط Eram : چهارشنبه 29 بهمن 93 در ساعت 20:25

2. 5 کاربر از پست مفید Eram تشکرکرده اند .

meysamm (چهارشنبه 29 بهمن 93), sevil73 (پنجشنبه 30 بهمن 93), SHahr-Zad (جمعه 01 اسفند 93), نیکیا (سه شنبه 05 اسفند 93), هم آوا (چهارشنبه 29 بهمن 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)