باران جان ببخش که این چند روز نیومدم شارژ اینترنتم تومو شده بود فقط به خاطر تو شارژ کردم عزیزم ببین اینکه گفتی با خانواده مشورت کردی قبول دارم شاید تا حدی درسته اما من هم زمانی فکر می کردم وقتی دونفر با هم مشکل دارند بهترین راه جدایی اما وقتی مطالعه کردم سخنرانی گوش کردم گفتم وای چه جالب همه ی او نهایی که ازهم جدا میشند یا زندگی تلخ دارند مشکل از بد بودن یک طرف نیست مشکل شون یاد نداشتن مهارت هاست مهارت هایی مثل کلید مرد مثل کلید زن مثل سخنرانی هایی که براتون گذاشتم عزیزم جدایی شما یا خیلی های دیگه مثل این میمونه یک نفر سرما بخوره امایادکتر داروی اشتباهی بده یا ندونه چه دارویی مصرف کن اون بمیرهخیلی مسخرست مگر نه
عزیزم منم مطالعه زیاد میکنم اما شوهرم یا وقت نمیکنه یا زیاد دوست نداره این ها تفاوت های فردی نه تفاوت تحصیلاتی اونوقت میدونی من چیکار می کنم جاهای مهم اون کتاب از نظر خودم خط میکشیدم میدادم اون بخونه اینطوری خیلی به نفع من بود جاهایی که دوست داشتم اون می خوند یا این سخنرانی ها رو خودم براش میگم
دیدی عزیزم من گفتم همسرت دوست داره حالا هی حرف ما رو گوش نکنبشین گریه کن
کاربه اینجا بکشه انقد طولانی بشه میتونستم بعد یه ماه برم اصلا بزنم توگوشش بگم چرا یه ماهه همسرت و ول کردی همون جا حرف میزدم وتکلیف ومشخص میکردم اخ اگر اینکارو میکردی چقدر خوب بود اگر با همین احساسی که من از این موضوع برداشت کردم بری وبگی توبه چه حقی من اشتباه کردم قبول زنتو انداختی رفتی اونوقت میدونی اون چه برداشتی میکرد که من تکیه گاه این زنم من دوست داره به من احساس نیازه داره
با حرفهایی اقای واحد صد در صد موافقمتواز چه لحاظ هایی برتری ایا این اقا خیلی زشته 2 کدوم دانشگاه چه رشته ای با چه معدلی خوندی 3 چرا به این اقا جواب بله دادید ایا برتری های نداشتند 4عزیزم مطمئن باش طلاق اخرین بدترین راه حل عزیزم و90درصد کسایی که طلاق می گیرند بعد پشیمون میشند تورو خدا یک حرکتی بکن بدون واسطه بدون غرور منتظر ت هستم

بشین گریه کن
تواز چه لحاظ هایی برتری ایا این اقا خیلی زشته 2 کدوم دانشگاه چه رشته ای با چه معدلی خوندی 3 چرا به این اقا جواب بله دادید ایا برتری های نداشتند 4عزیزم مطمئن باش طلاق اخرین بدترین راه حل عزیزم و90درصد کسایی که طلاق می گیرند بعد پشیمون میشند تورو خدا یک حرکتی بکن بدون واسطه بدون غرور منتظر ت هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)