عزیزم
میفهمم وقتی میگی غرورت له میکنه یعنی چی؟اینکه عزت نفست زیر سوال میره خیلی دردناکه.
اما شما که خودت اینقدر قوی میبینی که به ایشون کمک کنی پس چرا خودت فراموش کردی ؟خودت چی میشی؟
همه فکر و وقتت بزاری برای اینکه ایشون چه تصمیمی میخاد بگیره یا چجوری فکر میکنه فقط انرژی خودت هدر دادی!
اون خودش یک انسان بالغه ،معلول ذهنی که نیست شما مسئولش باشید!
گاهی ما خودمون یک نفر زیادی پررنگ میکنیم.ایشون فعلا شوهر شما هستند.اگر میخاد بره دنبال 10 تا دختر دیگه ،شما با ناله و زاری و قهر و دعوا که نمیتونی منصرفش کنی!
اگر نمیخاد بهش زنگ بزنی خوب نزن هر وقت کاری باهاش داشتی تماس بگیر!خیلی راحت کارت بگو و وقتی کارت برات انجام داد ازش تشکر کن.اگر هم اعتراض کرد که چرا وقتی کار داشتی فقط با من تماس گرفتی بگو من دوست داشتم بیشتر تماس بگیرم اما چون خودتون این درخاست از من داشتید منم مطابق میل شما رفتار کردم.
اگر نمیخاد بهش کمک کنی پس کمک نکن،فقط بهش بگو هر وقت خاست بهش کمک کنی خوشحال میشی به عنوان همسرش کنارش باشی(البته اول خودت آماده باید بکنی)
به نظر من که اول حال خودت خوب کن.قبول دارم اذیت میشی اما باید تلاش کنی.خیلی خوبه که درست برات مهم هست،از همین درس خوندن شروع کن.کم کم ببین دوست داری برای خودت چه کارهایی انجام بدی!اون کارها اولویت بندی کن و با برنامه ریزی انجامشون بده.
برای بهبود رابطتتون شروع کن به مطالعه!در زندگی مشترک آگاهی داشتن اولویت داره بر فداکاری و ازخودگذشتگی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)