به به جمع مامانای مهربونه! ما دیگه پس کم کم بریم، نه متاهلیم نه مامان! دو مرحله عقب تریم:)
امیدوارم بسلامتی،9 ماه دیگه سه تا نی نی سالم خوشگلل به جمع باغ همدردی اضافه بشن :)
مامانای خوب برید پیش ماماناتون یک دوره دکتری تغذیه بگیرید، برای آینده فرزندانتون خوبه مثله بعضیا نباشید فقط از دکتری تغذیه، پزش و مدرکش و دارند!
تازه وقتی یک بچه مثله من بهشون مراجعه میکنه، میگن پس حقته سرکوفت و سرزنش بشنوی! !! !!
نمیدونن که مامانای ایرانی بچه اشون و سرزنش نمیکنند، همون غذایی که بچه دوست نداره و طوری در درست کردنش خلاقیت نشون میدن که اصلا فرزند نمیفهمه این اون غذایی بود که دوست نداشت.
بعله جناب دکتر، مامان بنده غذاهایی که دوست ندارم طوری درست میکنند که وقتی بهم میگن این همونی بود که دوست نداشتی خودم جا میخورم! !!!! مدرکتون بیاین تقدیم کنید به مامان من، سنگین ترید!
تازه مامانای گل بچه هاتون عادت ندید چایی و سوسیس کالباس بخورند، اینا ضرر داره به حرف این دکتری الکی گوش ندید یوقت هاااا! از ما گفتن بود!
میخواستم این ترم چون سرم خیلی شلوغ بود، هم درسم هست هم نقاشی، فوق العاده ترم شلوغیه برام :).برای همین یکم سایر کار های هنری و به تعویق بندازم:)
اما ذوق فرشته اردیبهشت و دیدم منم هوس کردم یکم برای عید برم رزین بزرگ بگیرم کار پتینه انجام بدم .
البته دیشب رفته بودم نمایشگاه کارهای پتینه کاریش و دیدم، خوشم اومد دیگه استارت و فرشته اردیبهشت زد، دیشبم که کارهای جدید و دیدم راغبتر شدم.
دستت درد نکنه فرشته اردیبهشتی، داشتم حس هنریم و سرکوب میکردم، بیدارش کردی :) کمی تفریح برام لازم بود!
راستی امیدوارم همگی سال جدید خوبی داشته باشید.
پیشاپیش سال جدید و بهمه تبریک میگم :) آخه من دیگه رنگم میپره، نمیتونم بیام تبریک بگم از الان میرم پیشواز.؛)
- - - Updated - - -
اومدم به تاپیک چهل شب دعا، یسری بزنم با این پست کیتی جان مواجه شدم!!!
واقعا هم آتیش بیار معرکه ای!
سر بچه شیره میمالی! !!!!!! اصلا ایشون تو لیست جایگاهی داشتند که میخواستی ایشون و بندازی بیرون منو جاشون بذاری! !!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)