سلام سوده جان ممنونم از دعای بسیار عالیت که واقعا نیاز دارم و همچی دارم بجز این
برای نفر بعدی آرامش در اعماق قلبش عشقی همیشگی و ی سفر توپ تفریحی خواستارم.![]()
تشکرشده 492 در 107 پست
سلام سوده جان ممنونم از دعای بسیار عالیت که واقعا نیاز دارم و همچی دارم بجز این
برای نفر بعدی آرامش در اعماق قلبش عشقی همیشگی و ی سفر توپ تفریحی خواستارم.![]()
بیاموزیم بی قید و شرط عشق بورزیم،
بی قصد و قرض حرف بزنیم،
بی دلیل ببخشیم،
و از همه مهمتر
بی توقع به انسانها محبت کنیم
ammin (پنجشنبه 16 بهمن 93), khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), meinoush (پنجشنبه 16 بهمن 93), واحد (پنجشنبه 16 بهمن 93), سوده 82 (پنجشنبه 16 بهمن 93)
تشکرشده 1,769 در 422 پست
ممنون از دعای خوبت سوده جون
من هم دعا میکنم که خداوند خیر دنیا و آخرت رو به نفر بعد عنایت فرماید ....
آدمک آخر دنیاست بخند
آدمک مرگ همین جاست بخند
دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...
ammin (پنجشنبه 16 بهمن 93), khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), meinoush (پنجشنبه 16 بهمن 93), salehe92 (پنجشنبه 16 بهمن 93), سوده 82 (پنجشنبه 16 بهمن 93)
تشکرشده 3,056 در 916 پست
ترمه جان خیلی ممنونم ازت این بهترین دعاییه که به ذهنم رسید . جالبه بعد از چندین پست همین دعا نصیب خودم شد . کیت عزیزم منظور من از مومن فقط مسلمان نیست . هر کسی که از صمیم قلبش به خدا ایمان و باور داشته باشه از نظر من مومنه . دعا میکنم برای نفر بعدی خداوند بزرگترین ارزوش رو براورده کنه .
ammin (پنجشنبه 16 بهمن 93), khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), terme00 (پنجشنبه 16 بهمن 93), سوده 82 (پنجشنبه 16 بهمن 93)
تشکرشده 1,387 در 220 پست
فریبا جون انشاالله خدا یه عشق مهربون و خوشگل و مامانی نسیبت کنه
ترمه مهربونم ممنون از دعای قشنگت
من واسه نفر بعدی دعا میکنم که امروز یه موفقیت بزرگ گیرش بیاد و امروز تو زندگیش حداقل قدمی به خواسته دلش نزدیکتر بشه![]()
آرزو دارم،
فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
و امضاء خداوند بزرگ پای
تمام آرزوهایت
ammin (پنجشنبه 16 بهمن 93), khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), salehe92 (پنجشنبه 16 بهمن 93), فدایی یار (پنجشنبه 16 بهمن 93)
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
از خانم سوده بخاطر دعای خوبش تشکرمیکنم.
برای نفربعدی دعامیکنم درکارهاش گشایش ایجاد بشه
khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), salehe92 (پنجشنبه 16 بهمن 93), فدایی یار (پنجشنبه 16 بهمن 93), سوده 82 (جمعه 17 بهمن 93)
تشکرشده 1,301 در 451 پست
وای اصلا باورم نمیشه ؟!
این بهترین دعایی میشد که امروز یه نفر برام انجام بده...چقدر دلم اروم تر شد..خدایا شکرت..ممنونم خانم سوده....همین طوری سر زدم برای بار اول به این تاپیک....ان شالله امروز این اتفاق برام بیفته..
.
.
.
منم برای نفر بعدی دعا میکنم توی همه امتحانای زندگیش مخصوصا امتحانای سخت خدا همیشه موفق و سر بلند باشه.طعم شکستو هیچ وقت نچشه.اگه چشید باشه برای قوی تر شدن توی امتحانای سخت تر وسربلند تر شدن...نه زمین گیر شدن.
.
.
.
البته الان که دوباره صفحه رو لود کردم دیدم اقای امین پست گذاشتند... شاید این دعا قسمت من نبود.. با این حال ممنونم.دیگه دلم نیومد پاک کنم پستمو.
التماس دعای فراوان.![]()
ammin (پنجشنبه 16 بهمن 93), khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), lalejam (پنجشنبه 16 بهمن 93), salehe92 (پنجشنبه 16 بهمن 93), سوده 82 (جمعه 17 بهمن 93)
تشکرشده 159 در 43 پست
سلام دوستان ، منم از خدا میخوام همه این دعاهای قشنگ رو بالا ببره ، دست یک یک ما رو خودش بگیره و ایشالله هم و غم نفر بعد رو هم به کسی جز خودش واگذار نکنه.
khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), salehe92 (پنجشنبه 16 بهمن 93), فدایی یار (جمعه 24 بهمن 93), سوده 82 (جمعه 17 بهمن 93)
تشکرشده 1,336 در 399 پست
سلام
از دعای خوبتون بسیار ممنونم. خیلی دعای خوبی کردید.
من هم برای نفر بعد دعا می کنم که خداوند صبر و توان رویارویی با تمام مشکلات زندگی را بهشون بدهند![]()
«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.
« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »
« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »
http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg
khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93), فدایی یار (جمعه 24 بهمن 93), سوده 82 (جمعه 17 بهمن 93)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
آخ دستت درد نکنه بانو صالحه انگار این دعا برای من یکی بود قسمت خودم بود
خدا بهم صبر بده که با بزرگترین مشکل یعنی (همسر) دارم دست و پنجه نرم میکنم آی دلم برای مجردی تنگ شده تنها مشکلی که داشتم اینکه زن نداشتم حالا تنها مشکلی که دارم اینکه زن دارم
ایشالله عاقبت بخیر بشه و انتخاب خوبی داشته باشه توی ادامه مسیر زندگیش![]()
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
salehe92 (پنجشنبه 16 بهمن 93), فدایی یار (جمعه 24 بهمن 93), سوده 82 (جمعه 17 بهمن 93), سنجاب بازیگوش (پنجشنبه 16 بهمن 93)
تشکرشده 434 در 128 پست
ممنونم جناب خاله قزیبابات دعای خوبتون
دعای من برای نفر بعدی تن سلامته و سلامتیه هم خودش هم عزیزانش
من یکم پرو ام اگه اشکال نداره برا منم دعا کنید سلامتیمو بدست بیارم ادم وقتی نداردش میفهمه با ارزش ترین چیز همین سلامتیه
به امید بهبودی همه مریضا و من
khaleghezey (پنجشنبه 16 بهمن 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)