طلاق دادم .................................................. .................................................. .................................................. ............ سلام .
آره درسته طلاقش دادم . شنبه یازدهم بهمن اومد و تو جلسه در
جلوی قاضی شعبه 240 که زن هم بود . گفت طلاق میخوام . قاضی گفت شما چطور ؟ گفتم به خواست خانمم منم طلاق میخوام . قاضی گفت به خواست خانمت ؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم بله .......( به منچه گناهش به گردن خودش . والا ..) ادامه داد چرا میخوایید طلاق بگیرید . من گفتم از علاقه زیاد
. ناگفته نمونه حلقه هامون دستمون بود . همسرم گفت راست میگه .
از شما چه پنهون برا آخرین بار یه خاک تو سری هم کردم . نامه مصباح الهدی رو که تو تاپیک نامه ای به همسرم برام زحمت کشیده بودو بعلاوه حرفای دلم یه نامه کردم همون شنبه بهش دادم . بدون اصرار به برگشت خیلی سنگین و واقعی .
امروز رای صادر شد . تو وقت اذان ظهر تو محضر حاضر شدیم . و صیغه طلاق جارییی شد . 14/ 11 / 93 . تموم شد . دقیق یه سال شد .
از لحاظ حقوقی حق برگشت به مهریه . بقیه حقوقشو نداره . ولی در زمان سه ماه عده به زوج میتونه برگرده البته به شرطیکه زوج قبول کنه .
طلاق توافقی خوبه . روند طولانی دادگاه ها هم میتونه خوب باشه .
یکی اینکه . طولانی شدن این پروسه باعث تاخیر در طلاق میشه و درصد آمار طلاق یه کم پایین نگه میداره .
دوم اینکه . شاید تو این مدت و گذشت زمان ناراحتی هاشونو فراموش کنند و با هم به زندگی برگردن .
سوم اینکه : نم نم از هم سرد میشن مهرشون وابستگی شونو به هم ازدست میدن یه جورایی برا طلاق حاضر میشن . بعد طلاق میگیرن .
به نظر من روند اولیه دادگاه خیلی بهتر از طلاق توافقی آنیه .............مگه اینکه قبلش تو خونه طلاق عاطفی اتفاق افتاده باشه
ولی کاش هیچ تلخی به دادگاه نکشه .
متاسفم . زندگی ها چه از جانب مردها چه از جانب خانها سست شده . دوام مناسب نداره . مشکل کجاست نمیدونم . ولی از نظر من ما مورد حمله یه تهاجم فرهنگی قرار گرفتیم . یه حمله دقیق و حساب شده و هدف مند .
.....................
....................
....................

.( به منچه گناهش به گردن خودش . والا ..) ادامه داد چرا میخوایید طلاق بگیرید . من گفتم از علاقه زیاد
. ناگفته نمونه حلقه هامون دستمون بود . همسرم گفت راست میگه . 

علاقه مندی ها (Bookmarks)