سلام.منم اومدم، البته هرازگاهی میام میخونم سوالات رو ولی فرصت نمیکنم نظر بزارم.
برادر عزیز این خیلی خوبه که شما به فکر رفع کردنه مشکلتون هستید ولی فکر میکنم این مشکل رو زیاد برای خودتون بزرگ کردید. متوجه حرفای شما هستم و میبینم واستون چقدر سخته ، ولی همسر شما هم تازه وارد زندگی شدن ، باید به ایشون هم فرصت بدید. در یکی از فامیل های ماهم تقریبا موضوعی شبیه مشکل شما بود ، یعنی خانم نه بلد بود خیاطی کنه نه بلد بود اتو کنه ، فکرشو بکنید مثلا یه جای لباس شوهرش میشکافت ، آقا مجبور بود بده مادرش درست کنه یا ببره بیرون ، یا مثلا لباس های سفید و رنگی رو باهم مینداخت توو لباسشویی ، همه ی لباس های سفید رنگی میشدن ، از این قبیل کارا ...
یه مدت آقا لباس هاشو خودش اتو میکرد چون خانم درست اینکارو انجام نمیداد ، ولی بعده یه مدت عوض شد.
خلاصه ی حرفم اینه که سعی کنید بزارید خانومتون خودش کارارو انجام میده ، به نظر من خیلی خوبه که آقا توو کار خونه کمک کنه ، و باید هم اینطور باشه ولی در صورتی که خانم بلد نباشه موضوع فرق میکنه . باید بهش یاد داده بشه نه اینکه مسئولیت هاشو کسای دیگر به عهده بگیرن. مثلا توو یکی از تایپیک ها نوشته بودید اومدم دیدم ظرفای همه ی روز مونده همشو شستم ، خب کار اشتباهی انجام میدید. بزارید همونطوری بمونه ، نه اینکه عصبانی بشیدا دعوا راه بندازید.نه اصلا ، اجازه بدید خودش این کارو انجام بده
به نظر از اول اگه به گردن بگیرید این کار هارو ، دیگه به عادت تبدیل میشه. اون آقایی که گفتم حتی لباس های خانومشم اتو میکرد ، این کار اصلا ایرادی نداره ولی اگه همیشگی باشه چرا خیلی هم ایراد داره.
حالا با این نوشته هام بعضی از خانوما میان میگن چرا میگی انجام ندن. به نظر من توو زندگی یه سری مسئولیت ها واسه آقا طرح شده و یه سری واسه خانم. میتونن به هم کمک کنند ولی نه اینکه جاهاشون عوض شه.
قبل از اینکه به خونه بیایید بهشون اس ام اس بدید که چی دلتون میخواد درست کنه خانومتون.یه مدت این کارو پیوسته ادامه بدید تا از حالت تنبلی بیان بیرون و واسشون عادت بشه ، بعد اگه شماهم نگفتید خودشون همین کارو انجام میدن.
بازم تاکید میکنم به خانومتون کمک کنید ولی ولی کمک های کوچولو ، اجازه بدید خودشون راه بیوفتن . بعده اینکه کاملا درست شد میتونید حتی شما به جای ایشون غذا درست کنید یا همه ی ظرفارو بشورید. ولی انجام دادنه این کار در اوائله زندگی بدعادتش میکنه ، مخصوصا خانومایی که کلا مهارت ندارن توو این کارا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)