دوست عزیز
من کاملا درک میکنم که این مساله در حال هزار بزرگترین مشکل شماست, اما باور کنید که مشکل بزرگ و غیرقابل حلی نیست. فقط یک ماه از ازدواج شما گذشته. درسته که زوج های جوان اوایل ازدواج باید ذوق و شوق بیشتری داشته باشند حالا در مورد شما اینطور نیست.
اما یک نصیحت خواهرانه, نگذارید این مساله براتون بزرگ و بزرگ تر بشه. مشکلات خانوادگی از یه چیز کوچیک شروع میشه اما این چیز کوچیک خاصیت جذبش بالاست. تمام دلخوری ها روی همین دلخوری کوچیک جمع میشه وناگهان منفجر میشه.
به نظر من مهم نیست که الان همسرتون از حرف های شما ناراحت بشه. باهاش حرف بزنید. یک روز آخر هفته بشینید و بگید بیا انتظاراتمون رو از هم بگیم. هنوز اول زندگی ماست و ما باید سنگ بنا رو محکم بگذاریم. بی غرض به حرف هاش گوش بدید شاید ایشون هم از شما انتظاراتی دارند که برآورده نشده و شما هم خیلی صمیمی حرف های دلتون رو بزنید .
زندگی موفق خواهد بود که زن و مرد دوست همدیگه باشند اینه همدیگه باشند. به دنبال غلط گیری از هم نباشند و این فقط با حرف زدن به وجود میاد. نترسید از ناراحت شدن خانومتون باور کنید به حرفهای شما فکر میکنه و به خودش میاد حتا اگه جلو شما نشون بده که ناراحت شده

علاقه مندی ها (Bookmarks)