برادر خوبم ایشون از شما ماهگرد میخواد . میدونید این یعنی چی ؟ یعنی ازدواج با شما برای ایشون اونقدر مهمه که میخواد ببینه شما هم حواست هست . که یک ماه از ازدواجتون گذشته ؟ ولی شما به جای توجه بیشتر از ایشون کادو میخواهید . من تا حالا دامادی رو ندیدم که از عروسش کادو بخواد ! نمیگم برای ماهگردتون هم حتما لازمه کادو بگیرید ولی وقتی اینو بهتون گفت شما به جای سرزنش ایشون باید شدت علاقه تون رو نشون میدادید و میگفتید یک ماه گذشت ؟ ! برای من مثل اینکه دیروز بود . چقدر زود گذشت . عالی ترین کادو ها برای خانم دوستت دارمه . کلمه ای که اقایون ازش فرار میکنند اگر هم بگند فقط موقع رابطه جنسیه . برادر خوبم میتونید قبول نکنید یا برای بهتر شدن زندگیتون روش فکر بکنید .میل خودتونه . ولی نظر من اینه که شما توجه و عشق کافی به همسرتون نشون نمیدید . و ایشون از این امر رنج میبره و شاید موجب افسرده شدن ایشون شده .شما در هر کاری خودتون رو با ایشون مقایسه میکنید و به ازای هر قدمی که برمیدارید انتظار یک قدم از ایشون دارید . معمولا در ازدواج سنتی طرفین از عشق و علاقه همدیگه مطمئن نیستند . من و همسرم هم ازدواج سنتی داشتیم . ولی همسرم اونقدر عاشق و مشتاق عمل میکرد و سر از پا نمیشناخت که من رو از عشق خودش مطمئن کرد برای همین منم عاشقش شدم . بعد از بیست سال هنوز همین طوریه . تنها چیزی که خوشحالش میکنه خوشحال بودن من و بچه هامونه . در مقابل چنین مرد عاشقی میشه عاشق نبود ؟ میشه که خواسته اش رو عمل نکرد ؟ وقتی اون طاقت یه لحظه ناراحتی من رو نداره من میتونم غمگین ببینمش ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)