جستو گریخته بعضی پاسخای دوستانو خوندم
لازم دونستم این نکته رو هم اضافه کنم ؛ شنیدم بعضی از دخترا بعد ازدواج دچار افسردگی میشن نظرتون در این مورد برای خانمتون چیه ؟
بعد یه سوال دیگه ؛ مراسم عروسی کارای خیلی زیادی داره مقدمات عروسی بیشترش به عهده کی بود ؟ چقدر وقت میزاشت برای
انتخاب اهنگ و نوع لباسشو ایا ایده خاصی برای جالب تر کردن مراسمش داشت ؟
متاسفانه بعضی از دخترا حتی چه بسا پسرا هستن وقتی ازدواج میکنن فک میکنن همچی تمام شده و تمام ذوقو شوقشونو از دست میدن
والا من که دختر خونم همیشه در حال یادگیری انواع شیرینیو کیکم
من فک میکنم روش غیر مستقیم اگه قرار بود جواب بده تا الان جواب میداد ، خوبه یه وقتی که خوب و سرحالین بگین
من یه مسئله مهمی هست مدتی ازارم میده و دوس دارم مطرح کنم بهش با روی خوش و بدون اینکه مقصر جلوش کنید
بگید چی فکر میکنید و بی توجهیش به زندگیتون ازارتون میده ، بهش بگین شاداب بودنش باعث پیشرفت دوتاتون میشه
یا از این که بچه دوست داره بگین بچه داری سخته ما باید خیلی مهارتا یاد بگیریم خلاصه تشویقش به بعضی کارا کنید
یه نظر دیگه هم دارم نمیدونم تا چه اندازه درسته این راه کار ، نمیشه یه جوری احساس رقابت ( از نوع مفیدش ) ایجاد کرد مثلا
با یکی از دوستانش یا خواهرش ؟ ( میگم بازم فقط از این بابت اینو گفتم که انگیزه ای پیدا کنه من خودم که اینجوریم , مثلا اگه دوستم یه
کیک خوشگل درست کرد علاوه بر این که تلاش میکنم اونو یاد بگیرم سعی میکنم یه خوراکی جدید یاد بگیرم( مدیونید اگه فک کنید شکمواما
)

( مدیونید اگه فک کنید شکمواما
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)