سلام. توصیه من بشما اینه که به هیچ وجه دنبال این قضیه رو نگیرید. کنکاش نکنید. اینکار فقط بضرر شما و زندگی مشترکتون تموم میشه .اگر همسرتون رو واقعا دوست دارید برعکس این عمل کنید. شک و تردید رو از خودتون دور کنید. بخودتون و دیگران بفهمانید که شوهرتون رو دوست دارید و بهش اعتماد داریدو حتی اگر کسی خبری در این زمینه براتون آورد بگید که ن. شما اشتباه میکنید. من به همسرم اطمینان دارم اون بمن خیانت نمیکنه. عنوان کردن این مساله تو جمع خیلی تاثیر داره. همه جا بگید که من بهش اعتماد دارم. بشدت رو این قضیه پافشاری کنید.
کار دومتون اینه که روی خودتون کار کنید. زنی در نگه داشتن شوهرش موفقه که فقط همسر او نباشه. بلکه صمیمی ترین دوستش باشه. کاری کنید که اعتمادش رو جلب کنید. طبق خواسته اون زندگی کنید و کاری کنید احساس امنیت و آرامش کنه. مدتی بذارید همه چی طبق خواسته اون باشه. بهش نزدیک شید و تا ائنجا که میشه همراهیش کنید. حتی برای خرید هم که بیرون میره همراهش باشید کمکش کنید و بهش عشق بورزید. تمام محبتی رو که دردلتون هست نثارش کنید.
و در آخر دعا و توکل بخدا فراموشتون نشه و نیتتون در اعمالتون و صحبتهاتون پاک و صادقانه باشه. ان شالله خدا زندگیتون رو نجات خواهد داد. مطمین باشید.
من تجربه این اتفاق رو بعنوان یک مرد دارم و میدونم چطور میتونید زندگیتون رو نجات بدید. موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)