به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 86

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 دی 04 [ 08:02]
    سطح
    65
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranOverdrive5000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 66 در 34 پست

Array
    خیلی جالب است در شرایطی که امنیت خانوادگی این قدر پایین رفته و خیلی از آن ها نگران از دست دادن شوهرانشان و خیانت آن ها هستند زن شما این قدر راحت دارد شما را از دست می دهد.
    راه حل من : چند بار او را نصیحت کنید . اگر دیدید فایده ای ندارد باید بدانید که شما هم به عنوان یک مرد حق و حقوقی دارید.
    وظیفه شما کار در بیرون و درآوردن خرجی منزل است. اگر خانمتان نتوانست کار منزل را انجام دهد شما هم وظیفه ای برای کار کردن و دادن خرجی او ندارید. هر چه را در می آورید برای خودتان بردارید. خانمتان دو راه در پیش دارد یا باید تمکین کند و کارهای خانه را به خوبی انجام دهد یا خودش سر کار برودو خرجی اش را در بیاورد.
    موفق باشید.

2. کاربر روبرو از پست مفید بابا. تشکرکرده است .

myl (سه شنبه 30 دی 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 22:49]
    سطح
    38
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بابا. نمایش پست ها
    خیلی جالب است در شرایطی که امنیت خانوادگی این قدر پایین رفته و خیلی از آن ها نگران از دست دادن شوهرانشان و خیانت آن ها هستند زن شما این قدر راحت دارد شما را از دست می دهد.
    راه حل من : چند بار او را نصیحت کنید . اگر دیدید فایده ای ندارد باید بدانید که شما هم به عنوان یک مرد حق و حقوقی دارید.
    وظیفه شما کار در بیرون و درآوردن خرجی منزل است. اگر خانمتان نتوانست کار منزل را انجام دهد شما هم وظیفه ای برای کار کردن و دادن خرجی او ندارید. هر چه را در می آورید برای خودتان بردارید. خانمتان دو راه در پیش دارد یا باید تمکین کند و کارهای خانه را به خوبی انجام دهد یا خودش سر کار برودو خرجی اش را در بیاورد.
    موفق باشید.
    خیلی وقتا که میام خونه و میبینم هیچکاری انجام نداده خیلی ناراحت میشم و دیگه احساسم واقعا بهش کم میشه اونم وقتی میبینه من سرحال نیستم و خیلی تحویلش نمیگیرم شروع میکنه به نق زدن و رابطمون بدتر میشه. دائما به روش میارم که تنبلی و کار نمیکنی و ... ولی همش توجیه میکنه و بهانه میاره. تا بهش نگم واسه شام غذا نمیذاره . 4 تا بشقاب و قابلمه رو میخواد بشوره جونش بالا میاد. واسه خونه خیلی خرج میکنم هرچی میخواد واسش میخرم ولی با اینکاراش خیلی دلزده شدم .هر وقتم در مورد کارای خونه باهاش حرف میزنم ناراحت میشه ، یه روز خوب میشه و کارا رو انجام میده دوباره از فرداش همین آش و همین کاسه.
    من همیشه دوست داشتم زنی داشته باشم که یه باری رو از دوشم برداره نه اینکه قرار باشه من فقط واسش کار کنم و من حمالش باشم و خرجیشو بدم اونم تو خونه فقط استراحت کنه...
    موندم چیکار کنم ...خیلی اشتباه کردم
    ----------------------
    نمیدونم شاید من خیلی آرمانگرایانه فکر میکنم ولی من ذهنیتی که از یک همسر خوب داشتم این بودش که اگر زنم سره کار نمیره و تو خونه هستش مثل یک کدبانو باشه، یعنی هر روز به کارای خونه برسه،شام بذاره و منتظره شوهرش باشه تا از سره کار بیاد ولی خانم من وقتی از سر کار میام میبینم هیچ کاری نکرده نه به خودش رسیده و نه به کارای خونه وقتی هم بهش میگم بهانه تراشی و توجیه میکنه و اگر خیلی کلید کنم ناراحت میشه و قهر میکنه حتی یبار برگشت گفت شوهر خواهرای من تو خونه کار میکنن اونا هم غذا میذارن و ظرفارو میشورن میگه تو کارای خونه باید کمک کنی ولی خونه اونقدر کاری نداره که من بخوام بهش کمک کنم وقتی اون بیکاره و من میرم سره کار
    ویرایش توسط myl : سه شنبه 30 دی 93 در ساعت 11:54

4. کاربر روبرو از پست مفید myl تشکرکرده است .

M.S.H (شنبه 04 بهمن 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)