سلام خانم پو (اگر اشتباه نگفته باشم اسمتون رو) ببینید من پسر هستم و می خوام نظر خودم رو بنویسم (شاید خوب نباشه من نظر بدم ولی دیدم خودتون نظر آقایون رو خواستید براتون مینویسم) من الان نامزد کردم و خدا رو شکر بسیار زیاد از نامزدم راضی هستم و همدیگه رو خیلی دوست داریم. قبلا (یعنی حدودا دو سال پیش) تصور میکردم این موضوع (سایز اندام) خیلییی روی تصمیم گیریم تاثیر داره و قطعا یکی از ملاک های اصلی انتخاب همسرم خواهد بود. ولی الان که تاپیکتون باعث شد برگردم به روزی که از نامزدم خوشم اومد و براش اقدام کردیم میبینم اصلااااا به عنوان یک معیار پررنگ همچین چیزی در نظرم مطرح نبود... چیزایی که خیلی تو چشمم اومد از ایشون این موارد بود : یک دختر بسیار مهربون و خوش قلب، خوش رو (البته نه سبک بازی ها- امیدوارم منظورم رو متوجه بشید)، به ظاهر خودشون می رسیدن همیشه چه قبل از خواستگاری بنده چه بعدش (منظورم اصلا لباس گرون قیمت نیست... همیشه لباساشون اتو شده و تمیز به همراه عطر)، حجب و حیا، خانواده دار و ... خلاصه بگم بعد از مقداری رفت و آمد چشم باز کردم دیدم نکته ی پر رنگی وجود نداره که واقعا (روی واقعا تاکید دارم) برام مهم باشه و این خانم نداشته باشه! اما جالبه بدونید تو هیچ کدوم از این نکات اون موردی که دو سال پیش فکر میکردم برام خیلی پررنگ خواهد بود (سایز اندام) نبود و اصلاااا حتی به ذهنمم نرسیده بود که اون موقع خیلی دقت کنم. چون دیدم مقداری از دغدغتون هم به خاطر مسائل مربوط به ازدواجه به نظرم (نظر شخصی) اتفاقا روی ظاهرتون کار کنید ولی نه با عمل و ... با پوشش مناسب (لباس های تمیز و اتو شده) و عطر .. به شخصه خیلی به عطر حساسم و عطر جذبم میکنه. و مطمئن باشید پسری که مرد زندگیتون باشه واقعا اون موارد رو در آخر میبینه. موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)