عسل جان من خانم هستم .و همسر من هم مثل همسر شماست و از دوران مجردی یاد نگرفته درامدش رو مدیریت کنه . یعنی اگه با خودش باشه همون روزهای اول کل درامدش رو خرج میکنه . البته مرد خیلی خوبیه و اصلا هم خسیس نیست . خرج کردنش هم برای خودش نیست و برای من وبچه هاست . ولی با درامد محدود سازگاری نداره . یعنی چیزهایی که اون دوست داره بخره شاید اگر درامدمون دوبرابر الان بود من هم مایل بودم و هیچ مشکلی نبود ولی الان وقتی با خریدن یک وسیله غیر ضروری ما قراره از خریدن یک وسیله ضروری محروم بشیم خوب اینکار عاقلانه به نظر نمیرسه . البته خوبی همسرم اینه که این ایرادش رو قبول کرده و هیچ وقت هم درامدش رو مخفی نمیکنه .و همه درامد و هزینه هامون شفافه . و به خاطر همین با هم فکری هم برنامه ریزی میکنیم . البته ما حدود بیست ساله اینکار رو میکنیم و میشه گفت خبره شدیم .اول هزینه های خیلی ضروری بعد هزینه های ضروری و بعد از اون اگر مبلغی موند برای هزینه های غیر ضروری در نظر میگیریم . البته اینو هم بگم که اوائل ازدواجمون من با دو دوتایی که میکردم اصلا فکرش هم نمیکردم که با اون درامد ما بتونیم روزی خونه دار بشیم . ولی بعد از دوسال خونه گرفتیم و از مستاجری در اومدیم . دو سال بعدش خونه رو تبدیل به احسن کردیم . دو سال بعدش هم ماشین گرفتیم و الی آخر . میخوام بگم همه مسائل هم با دو دو تا پیش نمیره . زیاد هم نباید سخت بگیری . گاهی زنگ تفریح هم لازمه .

اول هزینه های خیلی ضروری بعد هزینه های ضروری و بعد از اون اگر مبلغی موند برای هزینه های غیر ضروری در نظر میگیریم . البته اینو هم بگم که اوائل ازدواجمون من با دو دوتایی که میکردم اصلا فکرش هم نمیکردم که با اون درامد ما بتونیم روزی خونه دار بشیم . ولی بعد از دوسال خونه گرفتیم و از مستاجری در اومدیم . دو سال بعدش خونه رو تبدیل به احسن کردیم . دو سال بعدش هم ماشین گرفتیم و الی آخر . میخوام بگم همه مسائل هم با دو دو تا پیش نمیره . زیاد هم نباید سخت بگیری . گاهی زنگ تفریح هم لازمه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)