به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 مهر 97 [ 19:05]
    سطح
    51
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 22 در 15 پست

Array
    سلام. تصمیمتون واقعا درست و عاقلانست. پیشنهاد میکنم استوار و محکم ادامه بدید. اینکار هم بنفع خودتونه هم اون آقا. کاری که شما باید انجام بدید همینه اون آقا هم باید تصمیمش رو بگیره. مردها وقتی تنها میشن تازه احساساتشون بکار میوفته . تازه میفهمه چقدر دوستتون داره. تازه پی به ارزشتون میبره. تازه میفهمه که زندگی بدون شما چیه و چقدر بهتون وابستس و بالاخره تصمیم میگیره که کدومو میخواد. توی اتفاقاتی که افتاده اون آقا مقصره چون با دروغ و مخفیکاری اومده جلو و شما تو این رابطه قربانی خودخواهی ایشون شدید. الانم هیچ دیر نشده شما ارتباطتون رو کاملا قطع نگه دارید مطمئن باشید اگر واقعا شما رو دوست داره شما رو انتخاب میکنه و اونوقت ازش بخواید که به زندگی اولش پایان بده و بعد بیاد سراغتون. اونوقت کفه شما سنگینتره و هر شرط و شروطی لازم میدونید بذارید. زندگی اولش هم با وجود شما اشتباهه. دو نفر یا همدیگرو دوست دارن و با هم زندگی میکنن یا ندارن و جدا میشن .حالت بینابینی وجود نداره. وجود دوتا حانوم تو زندگی این آقا فقط باعث سردرگمی اون و شما میشه و هیچ کمکی بهتون نمیکنه. دوره نقاهت شما یک ماهه . الان تقریبا بیشتر مسیر رو رفتید. پس دلسرد نشید و ادانه بدید و اگه یک راه فقط برا نجات باشه همین راهه.
    این حرفها رو مردی بهتون میزنه که ی تجربه اینطوری داشته. میتونید تاپیکهای قبلی من رو بخونید. دوره نقاحت این آقا هم سه ماهه. بعد از سه ماه اگه شما رو انتخاب نکرد برای همیشه فراموشش کنید. اگرم انتخابش شما بودید باید از همسر اولش کامل جدا بشه و بهیچ وجه باهاش هیچ تماسی نداشته باشه. اونوقت بیاد سراغ شما
    موفق و پیروز باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید abadanveh تشکرکرده است .

پرناز (شنبه 20 دی 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 شهریور 95 [ 14:20]
    سطح
    54
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    372

تشکرشده 369 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط abadanveh نمایش پست ها
    سلام. تصمیمتون واقعا درست و عاقلانست. پیشنهاد میکنم استوار و محکم ادامه بدید. اینکار هم بنفع خودتونه هم اون آقا. کاری که شما باید انجام بدید همینه اون آقا هم باید تصمیمش رو بگیره. مردها وقتی تنها میشن تازه احساساتشون بکار میوفته . تازه میفهمه چقدر دوستتون داره. تازه پی به ارزشتون میبره. تازه میفهمه که زندگی بدون شما چیه و چقدر بهتون وابستس و بالاخره تصمیم میگیره که کدومو میخواد. توی اتفاقاتی که افتاده اون آقا مقصره چون با دروغ و مخفیکاری اومده جلو و شما تو این رابطه قربانی خودخواهی ایشون شدید. الانم هیچ دیر نشده شما ارتباطتون رو کاملا قطع نگه دارید مطمئن باشید اگر واقعا شما رو دوست داره شما رو انتخاب میکنه و اونوقت ازش بخواید که به زندگی اولش پایان بده و بعد بیاد سراغتون. اونوقت کفه شما سنگینتره و هر شرط و شروطی لازم میدونید بذارید. زندگی اولش هم با وجود شما اشتباهه. دو نفر یا همدیگرو دوست دارن و با هم زندگی میکنن یا ندارن و جدا میشن .حالت بینابینی وجود نداره. وجود دوتا حانوم تو زندگی این آقا فقط باعث سردرگمی اون و شما میشه و هیچ کمکی بهتون نمیکنه. دوره نقاهت شما یک ماهه . الان تقریبا بیشتر مسیر رو رفتید. پس دلسرد نشید و ادانه بدید و اگه یک راه فقط برا نجات باشه همین راهه.
    این حرفها رو مردی بهتون میزنه که ی تجربه اینطوری داشته. میتونید تاپیکهای قبلی من رو بخونید. دوره نقاحت این آقا هم سه ماهه. بعد از سه ماه اگه شما رو انتخاب نکرد برای همیشه فراموشش کنید. اگرم انتخابش شما بودید باید از همسر اولش کامل جدا بشه و بهیچ وجه باهاش هیچ تماسی نداشته باشه. اونوقت بیاد سراغ شما
    موفق و پیروز باشید
    سلام
    راستش من اصلا نميخوام اون دوباره برگرده ، چون فايده نداره اون حتي اگر از زنش دوباره جدا بشه اون مرد كاملي كه من ميخوام نميشه. مدام حواسش پيش اونها خواهد بود و مدام ميخواد بخاطر زنش كه بزور طلاقش داده ابراز پشيموني كنه. و داستان هاي ديگه كه غير قابل اجتنابه
    من الان بيشتر ميخوام اين قدرت و توي خودم تقويت كنم كه ديگه سراغي ازش نگيرم و بعد هم كامل از فكر و ذهنم بذارمش كنا
    ديروز و امروز بشدت دلتنگ بودم ولي خدارو شكر اصلا تماس نگرفتم و نميگيرم تو اين چهار سالي كه من با اين آقا ارتباط داشتم فقط اون زمان كه خانومش برنگشته بود و ايشون مجرد بودن من اصلا قهر نميكردم و باهاش مدارا مي كردم ولي از روز ازدواج مجددش شايد بيشتر از صد بار من قهر كردم و اون اصرار كرده و منو قانع كرده . روزها و هفته هاي زيادي تو بي خبري گذشته ولي بازم رجوع كرده البته گاهي هم من رجوع كردم!!!
    ولي هميشه من دعوا رو شروع ميكردم . چون بشدت احسا س مي كردم فريب خوردم و اعصاب و روانم بهم مي ريخت. من منكر اين نيستم كه وقتي با من بود بطور كامل سعي ميكرد حمايت كنه و نذاره احساس تنهايي داشته باشم مخصوصا اينكه روزي حداقل پنج يا شش بار از صبح تا آخر شب تماس ميگرفت اس ام اس ميداد و حتي گاهي به همراه خانومش زنگ ميزد و خانومش كامل در جريان بود ولي ظاهرا مخالفت نمي كرد و حتي خيلي قاطع به من گفت من ميدونم تو رو خيلي دوست داره و رفتار ها و حالتهايي كه براي تو داره اصلا با من اينطور نيست . من با ازدواج شما موافقم فقط بعد از ازدواج نميخوام با تو روبرو بشم هرجا ميرين برين فقط خانواده من نفهمه شوهرم رفته ازدواج كرده . !!!
    ميگفت ما هردو از ازدواج مجدد پشيمون هستيم و اگر ترس از آبرو ريزي نبود حتما دوباره جدا ميشديم خانومش براي من تعريف مي كرد كه زندگي گذشته اشون خيلي خيلي پرتنش و درگيري بوده و بعد از اينكه سه بار رسما اقدام به طلاق ميكنن جدا ميشن و متاسفانه پادرمياني اطرافيان و اينكه به دروغ ميگفتن كه شوهرت خيلي پشيمونه و .... تا اين خانوم دوباره اراضي به ازدواج ميشه. !
    به هرحال به دليل اينكه وقتي ارتباط داريم مدام حضور داره فراموش كردنش قطعا برام سخته ولي بايد بتونم و ميتونم . با اينكه الان بشدت احساس تنهايي ميكنم ولي ميدونم وارد شدن توي هر رابطه اي فعلا به صلاحم نيست و خودم و با اين تالار و كار و دوستام سرگرم ميكنم

4. کاربر روبرو از پست مفید پرناز تشکرکرده است .

امیر مسعود (یکشنبه 21 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)