شاپرک جان از دست شیدا ناراحت نشو . ما همه تنها هدفمون کمک به همدیگه ست . من قبول دارم که در بیشتر اوقات دلخوریها از طرف مادر شوهرها شروع میشه . نمیدونم به خاطر شرایط سنیشون یا به خاطر اموزش غلطی که در گذشته داشتند یا به خاطر فشارهایی که از طرف مادر شوهرهای خودشون تحمل کردند . گاها بهانه های بنی اسراییلی میگیرن . متاسفانه توی تالار و این جور جاها هم اصلا حضور ندارند . حرف حرف خودشونه و مرغ یه پا داره ! فقط امیدواریم ما ها که مادر شوهر شدیم حرفهای الانمون یادمون نرفته باشه و بهتر بتونیم عروسمون رو درک کنیم . خلاصه مادر شوهره رو نمیشه کاری کرد . ولی حالا چون مادر شوهرمون اینجوریه دلیل نمیشه که به خاطر اون ما زندگی خودمون و همسرمون رو تلخ کنیم . از این موضوع مطمئن باشید که وقتی شما با مادر شوهرتون مشکل پیدا میکنید حتی اگر صد در صد مقصر ایشون هم بوده باشه . در ناخوداگاه همسرتون حتی شده اندکی هم شما مقصر جلوه میکنید هر چند که در حرف حق رو به شما بده که کار خوبی میکنه چون باعث اروم تر شدن شما میشه . ولی در دلش میگه اگه شما زنگ نمیزدی . اگه مادرت خداحافظی میکرد یا اصلا اگه مادرت به کربلا نمیرفت که این دلخوری پیش نمی اومد ! به نظر میرسه شما کمی عجول هستید . مثلا اگر شما به همسرتون ابراز علاقه هم نمیکردید و کمی صبر میکردید ایشون خودش به خواستگاری می اومد . یا در این مورد اصلا نیازی نبود به مادر شوهرتون زنگ بزنید و ازش گله کنید . سعی کنید خودتون رو زیاد در گیر مسائل نکنید مادرتون ایشون رو دعوت کرده خواست بیاد نخواست نیاد . دلیلی برای ناراحتی شما نداره . امروزم که گفته دارم میرم خونه مادرم . منظورش این بوده که شمام برید . شمام به جای اینکه میگفتی به سلامت . میتونستی یه کم خودت لوس کنی و قربون صدقه اش بری و مثلا بگی عزیزم ناراحت شدی از دلخوری مامانت ؟ باشه منم باهات میام بالاخره مامان عشقمه دیگه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)