نوشته اصلی توسط
فرشته اردیبهشت
نخیرشما دلتون رو صابون نزنید مارو تعدیل کنند شما کلاه خودتون رو بچسپین تعدیل نشین یوقت.
کارت تلاش هم نداریم...دیگه همه چی تموم شد..
این واکنش شما در روانشناسی تحت بحثی قرار می گیره به اسم انکار، بذارین ببینیم چیه :
نوعی ساز و کار دفاعی روانی که به وسیله آن وجود عقاید، آرزوها، حقایق و اعمالی که برای خودآگاه آدم ها تحمل ناپذیر است، ناخودآگاه نفی می شود. به کمک «انکار»، ما خودمان را از مسایلی که آگاهی از آنها برایمان تحمل ناپذیر است، حفظ می کنیم و از آن مسایل و حقایق می گریزیم. به کمک این مکانیسم دفاعی، حقایق تلخ زندگی روزانه یا به کلی نادیده گرفته می شوند و یا به شکل دیگری درمی آیند که برای ما دردناک و رنج آور نیستند.
منبع :
روان شناسی انکار
خب این یعنی اینکه شما الان خودتونم نگران شدید ولی دارید انکار میکنید ، دوست عزیز انکار فایده ای نداره !! حقیقت رو بپذیرید !! مسخره کردن من هم کار خوبی نیست!! به جاش دنبال کار باشین که به محض اینکه اخراجتون کردن گزینه های جایگزین داشته باشید !! واقعا تعجب میکنم از شما!! فرار از واقعیت حتمی چه دردی دوا می کند انوقت!!!!؟ هاااااااااااان!؟
مثلا خودم ، جوری برنامه ریزی کردم که وقتی شغلمو به دست بیارم نفت بشه بشکه ای 5 دلار برا من آب از آب تکون نمیخوره !! ( فقط گیر این سربازی مسخره هستم عجب گیری کردیم پسر شدیما برا چی شماها رو نمبرند اصلا!!؟)
بیکار آینده، من برا خودتون میگم حالا بازم با غرور بیاین منو دست بندازین !!! دی دی دی دی ی ی نگ !!
----
یادم نبود ، دفعه آخر مجبور شدین همشونو بدین به من !!
شما نمیخواین!؟
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : یکشنبه 14 دی 93 در ساعت 00:29
علاقه مندی ها (Bookmarks)