چندتا چیز بهت میگم:
اول اینکه شما خواستی به یکی کمک کنی یعنی دوسش نداشتی دل واسش سوزوندی، اون خانمم دوست داشت یکی دلش براش بسوزه، اینا به کنار
دوم بهت تبریک میگم، الان سرت داغه نمیگیری چی میگم، ولی خدا دوستت داشت نذاشت بهش برسی! نمیخوام قضاوت کنم شاید اون خانم هم مشکلات خودشو داشته، ولی این دلیل میشه ما مشکل داشته باشیم دیگرانو اذیت کنیم؟ مسلما جواب منفیه.... این خانم کسی که 6 سال باهاش بودو ول کرد، فکر میکنی همسر الانش میدونه گذشتش چجوری بوده، جدای از مسائل جنسی و عاطفی که با یه پسر دیگه داشته، حتی پسرایی که این مسائل کمتر براشون مهمه انتظار دارن حداقل چند ماه از آخرین رابطه دختر موردنظرشون گذشته باشه نه فقط 20 روز!!!! نکنه یه وقت الان به شوهر این خانم حسودیت بشه؟؟!! کجاش حسودی داره؟؟!! من که دلم بیشتر براش میسوزه حتما موقعیتش باعث گرفتن جواب مثبت از این خانم شده نه خودش. "بیچاره پسرا که موقعیتشون ملاک سنجششونه نه خودشون"
به زندگی خودت برس، تا دلت بخواد کیس ازدواج دوروبرت هست فقط باید ببینی، نمیدونم به چه زبونی بگم شاید الان به نفعت باشه ولی فقط بهت میگم زمان همه چیزو بهت اثبات میکنه، یه روز به حرفم میرسی که بالاخره با کسی ازدواج میکنی که حتی حاضری بری از این خانم تشکر کنی که از زندگیت رفته بیرون، پس الان برو سعی تلاش کن و یه زندگی جدید برای همسر آیندت بساز و البته قبلش توکل کن به خدا
حالا یه سوال ازت دارم اگه جوابت به این سوال منفی بود حتما بهش فکر کن: دوست داشتی به جای شوهر الان این خانم بودی؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)