سلام
هر چند قصد نداشتم تو تاپیکای عمومی وارد بشم ، ولی شدم!
من رفتم یکم تاپیکای قدیمیتو مطالعه کردم تا با شخصیتت دقیق تر آشنا بشم، به جز یه تغییراتی در نحوه ی خواستگاری تقریبا همه چیز ثابته یعنی عمدتا دنبال فردی هستی که اهل تظاهر، مادی گرایی ، رسم و رسومات دست وپاگیر و زائد نباشه ، شخصیت مذهبی متعادل و نه افراطی داشته باشه ، بتونه دغدغه ها و اعتقادات عرفانیتو بفهمه و شاید چیزای دیگه مثل اهل تفریح ،مسافرت ،خوش برخورد، شوخ و ... (در واقع اینا بیشتر شخصیت خودته)،همین طور موارد عمومی دیگه که هر دختری در ذهنش داره.
پر واضحه که اعتقادات و افکار فرد برات خیلی مهم اند طوری که اکثر قبلیا رو شاید به همین دلیل رد کرده باشی. من حداقل مواردی که تویه این سایت مطرح شده بود به نظرم قابل رد شدن بودن ،ولی این یه مورد جای بحث داره چون شما اونو از نظر اعتقادی و اخلاقی و عقلی تایید میکنی ؛ چیزی که قبلی ها رو به خاطرش رد کرده بودی. پس وقتی فردی این پارامترای مهم رو تونسته برآورده کنه؛ جای فرصت دادن بیشتر خواهد داشت،چون احتمال اینکه نفر بعدی با این مشخصات پیدا بشه کم هست به خصوص با توجه به دغدغه های خاص فکریت، اینو با توجه به افرادی که تویه روزمره هام باهاشون سروکار دارم که میشه گفت نمونه ای از جامعه ی ما هستند، میگم.
اینکه میگی حس دافعه داری بهش ، احتیاج به توضیح بیشتری داره ؛ بالاخره وقتی دافعه بوجود میاد که چهره، رفتار، آداب معاشرت یا موارد دیگه مورد پسند ما نباشند در حدی که نتونیم اون فرد رو در کنار خودمون بپذیریمش. پس این مهمه که بدونیم چه چیزی،شایدم چه فکری در ذهنت باعث به وجود اومدن این حس دافعه میشه ؟ چه انتظاری از همسرت باعث میشه نسبت بهش احساس پیدا کنی؟ و اینکه آیا بستر لازم برای بوجود اومدن این حس فراهم شده ؟ مثلا جلسات غیررسمی تر صمیمی تر و ...، یعنی شاید هنوز فرصت بوجود اومدن این حس مثبت رو ندادی؛ ضمن اینکه پسری که چند سال خواستگارت مونده ، به نظر من چیزی نیست که بشه خیلی راحت ازش گذشت، یعنی یه نکته ی مثبته.
ضمنا یه مقاله هم داشتم در مورد شخصیتای کمالگرا می خوندم ، دقیقا همین حرف خودتو زد، یعنی بعد ازدواج احساس پشیمونی به فرد دست میده و قبل ازدواج حس کلافگی و انزجار.البته اینکه از الان به یه همچین چیزی فکر میکنی درست نیست ،چون رویدادی رو که هنوز رخ نداده، داری پیشگویی میکنی و این فکر فضای ذهنتو مسموم میکنه طوریکه به همون حس منفی یا دافعه میرسی. نمیدونم دقیقا تا چه حد روی تعدیل کمالگراییت کار کردی ولی اینم میشه در نظر گرفت ؛ اگه تو این تصمیمتم دخیله، باید بدونی که باز هم چیزی غیر از اراده ی تو داره رو تصمیمت اثر میذاره پس باید نادیده گرفته بشه.
با آرزوی پیروزی
پ.ن.: شما در هر 24 ساعت الی ماشاءالله پست میتوانید بزنید! :-)
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : سه شنبه 09 دی 93 در ساعت 02:50
علاقه مندی ها (Bookmarks)