الان که این پست رو واسه شما نوشتم همچنان فکرم درگیر شما بود که این همه این موضوع رو واسه خودتون پررنگ کردین بعد از جلو تلویزیون رد شدم دیدم اخبارگو کاملا موهاش کم پشت بود و کف سرش معلوم بود.
من خیلی اهل تی وی دین و ... اینا نیستم ولی فکر کنم تعداد مجری ها و شومن هایی که کم مو یا حتی بی مو هستند کم نباشه، اینطور نیست؟
اگر قرار بود همه اونایی که ریزش مو دارن مثل شما فکر میکردن نصف جمعیت مذکر جامعه باید می نشست تو خونه و حسرت موهاش رو می خورد.
حالا شما میگی کم مویی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه مردای کچل پولدارناینو گفتم که حال و هوات عوض بشه؛ آخه شما نه کچلی به اون معنا نه پولداری، نه سربازی رفتی، نه خوش اخلاقی
، درست هم بد شده، دیگه کسی جزوه هم نمیاد ازت بگیره
از همه هم فراری هستی
بعد توقع داری دخترای مردم بیان در خونتون زنگ بزنند بگن اومدیم دنبال پسرتون که عاشقش بشیم
خب برادر من مسلمه که اینطوری عشق به زندگیت وارد نمیشه.
اولین پیشنهاد من واسه شما اینه که مراجعه حضوری به مشاور داشته باشین نه واسه موهاتون ، واسه افسردگی تون و یادگیری مهارت حل بحران.
زندگی به این آسونی که شما فکر مکنید نیست هر روز به یه طریق به چالش کشیده میشین و امروز مو هست، فردا روز ممکنه مشکلات مالی باشه، مشکلات مختلف تو محیط کار، و هزار چیز دیگه. شما قرار پدر بشین و تکیه گاه یه خانواده باید بگیرین در برخورد با مشکلات نشکنین، روحیه تون رو حفظ کنید . تازه به بقیه هم روحیه بدین.
بعد که مساله افسردگی حل شد بیاین اینجا در مورد خواستگاری و ... اینقدر تاپیک هست، باید کلی وقت بگذارین که بشین یه شاخ شمشاد با اطلاعات و با مهارت بعد برین سراغ ازدواج.
لطفا ما رو هم مطلع کنید از روند مشاوره.
راستی می دونی که در 24 ساعت چون کاربر معمولی هستی فقط 3 تا پست می تونی بگذاری.
اینا رو بعدا نوشتم:
ورزش رو فراموش نکن. حتما در طول روز از نظر جسمی خودت رو خسته کن و تا زمانی که مطمئن نشدی که خوابت میاد نرو تو رختخواب.
در ضمن می دونستی افسردگی و فکر زیاد ریزش مو میاره.
اینو با لحن یه خواهر بزرگتر بخون:اینقدر بشین فکر کن تا همین 4 نخ موهاتم بریزه ، هم تو راحت بشی هم ما. والا.
من جای شما بودم شبا که خوابم نمی برد درس میخوندم، نهایتش زبان می خوندم، ته تهش فیلم زبان اصلی میدیدم که رفتم آمریکا دچار مشکل نشم.

اینو گفتم که حال و هوات عوض بشه؛ آخه شما نه کچلی به اون معنا نه پولداری، نه سربازی رفتی، نه خوش اخلاقی
، درست هم بد شده، دیگه کسی جزوه هم نمیاد ازت بگیره
از همه هم فراری هستی
بعد توقع داری دخترای مردم بیان در خونتون زنگ بزنند بگن اومدیم دنبال پسرتون که عاشقش بشیم
خب برادر من مسلمه که اینطوری عشق به زندگیت وارد نمیشه.
اینقدر بشین فکر کن تا همین 4 نخ موهاتم بریزه ، هم تو راحت بشی هم ما. والا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)