فکر نمیکنم شخصی باشه که مثل من بتونه نوشته شما را درک بکنه.
من 13 سالم بود که موهام شروع کرد به ریزش و اتو 16 سالگی جوری بود که نصف بیشتر موهام ریخته بود.
عمق فاجعه ولی اینجا بود که من یه دختر بچه بودم.
الان 38 سالمه. خیلی چیزها را از دست دادم.تو فرهنگ ما که ظاهر خیلی مهم هست این اتفاق میتونه اسیب های شدیدی به روحیه ادم بزنه.
من اونموقع ایران نبودم و دسترسی به دکتر خوب نداشتم و این باعث شد که علت اصلی ریزش مو من تشخیص داده نشه. متاسفانه!!!!!
تو تمام این سالها که همه میرفتن مهمونی و پارتی و مسافرت من میشستم و دنبال راه حل مشکل بودم. هرچه راه بود رفتم حتی کاشت مو با اون هزینه بالا تو 19 سالگی که هیچ فایده هم نداشت.
درضمن اینجور هم نبود که موهای من 1 بار ریخته باشه و تموم شده باشه نخیر تمام این سالها روزانه حداقل 200/300 تا مو میریخت. بارها هم حتی 700 تا رو خودم شمردم.
یک کابوس تمام نشدنی اون هم 25 ساااال.
ولی الان 1ماه هست که تونستم ریزش را کم کنم. به من از همون اول گفتن ریزش مو ارثی هست و کاری نمیشه کرد. این هم یک تشخیص مسخره بود.
این موارد را چک کن. درسته که میگن ریزش موی مردها مال دی ها تی بالا و هورمون های مردونه هست ولی بهتره اول این موارد را کنترل کنی.
کمبود ویتامین ها و املاح مثل اهن . روی. ویتامین های گروه ب و خیلی مهم ویتامین دی
مشکل مقاومت انسولین .ببین تو فامیل مشکل قند وجود داره یا نه.
تیرویید را چک کن.
هورمونهاتو چک کن. و اگر واقعا دی ها تی یا تستسرونت بالا بوذ میتونی فیناستراید مصرف کنی.
محلول ماینوکسیدیل هم خوب کمک میکنه.
تغذیه را جوری تنظیم کن که نشاسته کمتر بخوری. سبوس برنج تهیه کن و بخور. سبوسش و نه شلتوک.
سرت را هفته ای 3 بار با روغن کرچک ماسار بده و بزار شب رو موهات بمونه و فرداش بشور.
در اخر یک توصیه بهت میکنم و اون اینه اشتباه من را نکن و کل زندگیت را وابسته به مو نکن.
خودت را کمتر از بقیه نبین. تلاش کن واسه موهات ولی از اینکه داری تلاش میکنی واسه بهبودی به خودت اعتماد به نفس بده.
دزسته شرایط با موی کم پشت سخته ولی کاریش نمیشه کرد. باید فعلا قبولش کنی و سعی کنی با تمام قوا درمان درست را پیدا کنی.
با افسردگی یا غصه خوردن چیزی درست نمیشه.
زیاد هم ناراحت نباش که بقیه چی فکر میکنن خیلی ها هستن که عیبهای بدتری دارن مثل ذات بد و اخلاق بد, اونها باید خجالت بکشن , نه اونی که مشکل جسمی داره.
روحیه خودا را نباز, چون بهش نیاز داری.
درضمن همیشه تصور بر اینه که ریزش مو فقط یک مشکل ظاهری هست ولی یه عقیده من ریزش مو اکثرا یک سیگنال هست که یک چیزی در بدن درست کار نمیکنه پس نباید بهش بی تفاوت بود.








علاقه مندی ها (Bookmarks)