سلام.
تایپیک قبلیبتو سریع خوندم و خیلی خوشحالم که یه دختر اهل مطالعه رو تو تالار میبینم. به نظرم مطالعه رو ادامه بده و مطمئن باش هیچ ضرری در کار نیست.
توانمندی تو برای بیان مسئله ات نشان دهنده ی تمرکز و توانایی بیان بالای توئه. تو در کل یه مشکل داری که خودتم خوب میدونی و اون بی ارزش فرض کردن خودته.
وقتی آدم از چیزی خجالت میکشه که در نظر خودش ارزش نداشته باشه.مطمئنا اگه یه ماشین شاسی بلند داشته باشی از اینکه کسی ببینتش نه تنها ترس نداری بلکه اتفاقا با غرور به
مردم نشونش خواهی داد.
وجود آدمم همین جوریه. تو تو وجودت خودت رو کم ارزش میبینی، تو وجود آدمای دیگه مخصوصا آقایون رو در حد پرادو میبینی و وجود خودت رو در حد ژیان.
شهرزاد جان ، باید اینو بدونی هیچ انسانی ارزشی بالاتر از تو نداره و تو هیچ چیزی از کسی کم نداری. تو تنها کسی نیستی که مشکل اعتماد به نفس و کم بود عزت نفس داری،
تمامی چیزهایی که ازش خجالت میکشی رو تو یه برگه بنویس و خوب در موردشون فکر کن.
با توجه به اینکه گفتی علاقه داری و به مشکلاتت فکر میکنی من در مورد یکی از همین مشکلاتت که باعث سرخوردگی شدید تو شده یعنی تحصیلاتت صحبت میکنم.
اول از همه درست و اصل اینه که من نوعی درس بخونم برای علم و افزایش دانش خودم و یا درآمد. اما یه عده از افراد به علت کمبودهایی که تو خودشون میبینن میرن سراغ درس و سعی
میکنن که اونجا موفق باشن تا پوششی بر ناکامی های وجودشون باشه . اگه هدف من نوعی این باشه که درس بخونم برای پیشرفت خودم ، مطمئنا تمامی تلاش خودم رو خواهم کرد و اگه
احیانا شکست خوردم قطعا باعث سرخوردگی من نمیشه. اما اگه من برای اینکه با درس خوندن جا تو دل کسی باز کنم یا درس من برای این باشه که خود بی ارزشم رو پشتش قایم کنم
اونوقت با کوچکترین شکستی ، چه فاجعه ای رخ خواهد داد؟ من قطعا با کم شدن معدل یا قبول نشدن تو دانشگاه، درصد زیادی از اعتماد به نفسم رو از دست خواهم داد.هر روز غمگین تر و
نا توان تر از قبل میشم .
پس اینو باید بدونی تو در واقع ناراحت نیستی چون تو درس شکست خوردی بلکه تو ناراحتی چون فکر میکنی بی ارزش شدی. در واقع تو ارزشمندی وجود خودت رو وابسته به معدل دانشگاه
میبینی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم و بهت پیشنهاد میدم که بدونی با ارزش تر از اون چیزی هستی که فکرشو بکنی و هیچ کس از تو بالاتر نیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)